Son Haberler
29.05.2012 Salı 05:40
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

KAYSERİ - RAMAZAN TIR'I KAYSERİ'Yİ DOLAŞACAK
05.08.2010 14:41
KAYSERİ (İHA) - Büyükşehir Belediyesi kültür-sanat faaliyetleri kapsamında geleneksel hale getirilen Ramazan Geceleri etkinliği, vatandaşlardan gelen yoğun ilgi nedeniyle bu yıl da gezici TIR ile semtlere taşınıyor.
Bu yıl yedincisi gerçekleştirilecek olan uygulama ile hem unutulmaya yüz tutmuş geleneksel Ramazan eğlencelerinin yaşatılması, hem de maddi imkansızlıklar nedeniyle düzenlenen etkinliklere katılamayan vatandaşların da faaliyetlerden yararlanmalarının sağlanması amaçlanıyor.
Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, bu yıl da gezici TIR ile mahalleleri tek tek dolaşacaklarını belirterek, "Bu yıl yedincisini gerçekleştireceğimiz Ramazan Geceleri, son üç yıldır gördüğü büyük ilgi nedeniyle yine gezici şekilde yapılacak. Geçen yılki etkinliklerimizi yaklaşık 100 bin hemşerimiz takip etti. Bu yıl da yine aynı ilginin gösterileceğini ümit ediyorum. Yediden yetmiş yediye şehrin her köşesindeki insana ulaşmak için özel olarak hazırlanmış bir TIR ile gerek şehir merkezinde gerekse de kenar mahallelerde çeşitli etkinlikler gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.
12 Ağustos 2010 Perşembe günü saat 21.30'da Belsin Çok Programlı Lisesi önünde başlayacak Ramazan Geceleri'nde tasavvuf musikisi, sema gösterileri, konserler, şiir dinletileri, mehteran, Aşık ile Maşuk, Hacivat-Karagöz gösterileri ve meddah-orta oyunu gibi etkinliklere ek olarak Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda da Ramazan ayına özel söyleşi, konferans ve konserler gerçekleştirilecek.
Ramazan TIR'ının bu yıl yol alacağı mahaller ise şu şekilde, Belsin, Osman Kavuncu, Keykubat, Ziyagökalp, Yenişehir, Turgut Reis, Talas, Gazi Osman, Yavuzlar, Yeni Mahahalle, Fatih, Bozantı Caddesi, Fevzi Çakmak, Mimarsinan, Seyitgazi, Argıncık, İldem, Mimsin, Toki, Beyazşehir, Yavuz Selim, Yıldırım Beyazıt, Yeşil Mahalle, Anayurt, Hürriyet, Yeniköy, Esenyurt, Eskişehir Bağları ile Hisarcık, Hacılar ve İncesu ilçeleri.
(MEL-MÇ-Y)
05.08.2010 14:37 TSİ
NNNN

YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.