Son Haberler
28.05.2012 Pazartesi 23:47
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

KIRŞEHİR - KIRŞEHİR'E ÜSKÜP'TEN KARDEŞ ŞEHİR
10.07.2010 14:22
KIRŞEHİR (İHA) - Kosova Üsküp Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Recep Gündüz, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'yi makamında ziyaret ederek, Üsküp Saray Belediyesi'nin Kırşehir Belediyesi ile kardeş şehir olmak için mecliste aldığı kararla davet mektubunu iletti.
Makedonya ve Türk halkı arasında uzun yıllara dayanan dostluk ve dayanışmayı iki belediye arasında kardeş şehir anlaşması ile pekiştirmek istediklerini söyleyen Kosova Üsküp Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Recep Gündüz, Üsküp Saray Belediye Başkanı'nın sözleriyle başlayan davet mektubunu Başkan Bahçeci'ye teslim etti.
Üsküp Saray Belediyesi ile kardeş şehir olmaktan gurur duyacaklarını söyleyen Başkan Yaşar Bahçeci de, kardeş şehir protokolünü en kısa sürede imzalayacaklarını belirterek, "Saray Belediye Başkanımızın daveti bizleri onurlandırdı. Saray Belediyemizle kardeş şehir olma önerisi bizleri heyecanlandıran bir hareket. Üsküp ile geçmişten gelen ve günümüzde de devam eden tarihi ve kültürel açıdan pek çok ortak noktamız var" diye konuştu.
(AEK-AÖ-Y)
10.07.2010 14:18 TSİ
NNNN

YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.