Son Haberler
29.05.2012 Salı 04:54
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

KIZININ ARKADAŞLARINI 6 YIL BOYUNCA ŞANTAJLA TACİZ ETTİ
10.08.2010 11:11
BURSA (İHA) - Bursa'da, kızının arkadaşlarının zorla çıplak fotoğraflarını çekerek şantaj yoluyla taciz ettiği ileri sürülen 50 yaşındaki zanlı, tutuklanarak cezaevine konuldu.
Edinilen bilgiye göre Osmangazi ilçesinde, emekli işçi H.Ç. (50), 6 yıl önce kızının arkadaşları olan H.A (19), E.E (19) ve Ç.N'yi (20) farklı günlerde telefonla arayarak, "Kızım intihar etti. Midesini yıkadıktan sonra eve getirdik. Seni istiyor" diyerek tuzak kurdu. Eve gelen kızların zorla elbiselerini çıkardığı iddia edilen zanlı, görüntülerini çekerek şantaj yaptı. H.Ç, daha sonra görüntülerini yaymakla tehdit ettiği 3 kızı 6 yıl boyunca tek veya toplu olarak taciz etti.
Geçtiğimiz hafta kızlardan Ç.N. erkek arkadaşı ile sözlendi. Bunu duyan zanlı, genç kızı arayıp sözü atarak evine gelmesini, yoksa görüntüleri sözlüsüne yollayacağını söyledi. H.Ç.'nin tehditlerine aldırmayan Ç.N. eve gitmedi. Bunun üzerine H.Ç., genç kızın sözlüsünü önce telefonla aradı, daha sonra mail adresini alarak görüntüleri yolladı. Sözlüsü ile görüntüler sebebiyle kavga eden Ç.N., polise giderek başından geçenleri anlattı.
İhbar üzerine harekete geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Bürosu dedektifleri, operasyon için düğmeye basarak zanlıyı gözaltına aldı. H.Ç.'nin evinde ve bilgisayarında çok sayıda görüntü ele geçirildi. Polis, görüntülerdeki kişileri araştırıyor. Zanlı H.Ç. ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.
(RFK-MŞ-GS-Y)
10.08.2010 11:10:36 TSI
NNNN
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.