Son Haberler
28.05.2012 Pazartesi 23:20
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

KUŞADASI 2. GENÇ MİKROFON ŞARKI YARIŞMASI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
31.07.2010 18:26
AYDIN (İHA) - 1992 yılından bu yana Kuşadası ve çevresine kesintisiz yayın yapmaya devam eden ve Türkiye'nin ilk özel radyolarından biri olan Kuşadası 105 FM'in Kuşadası Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlediği "2. Genç Mikrofon Şarkı Yarışması" büyük ilgi gördü. Kuşadası sahil bandı üzerindeki meydanda gerçekleştirilen şenlik kapsamındaki şarkı yarışmasında Kuşadalı gençlerden oluşan Seyir isimli grup birinci oldu.
Kuşadası Belediyesi ile Kuşadası 105 FM radyo istasyonunun ortaklaşa düzenlediği şarkı yarışması Kuşadası'nda bulunan lise ve dengi okulların kurduğu rock, rap, pop ve R&B gruplarının katılımıyla gerçekleşti. Kuşadası 105 FM'in ünlü dj'i Özgürce'nin sunduğu yarışmaya katılan 12 grup kendi beste ve şarkılarını Kuşadası sahilindeki İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı'nda kurulan sahnede canlı olarak çalarak seslendirdi. Kuşadalıların yanı sıra yerli ve yabancı turistlerin de büyük ilgi gösterdiği şenlik ve
yarışmada juri üyeliğini İrem Kalelioğlu, Egemen, Özhan, Levent Temel, Arif Ugan ve Salih Alberto'nun yaptığı yarışma büyük çekişme içerisinde geçti. Jüri üyelerinin yaptığı oylama sonucu 57 puan toplayan Seyir isimli grup birinciliği elde etti. Yarışmada 55 puan toplayan Kaos isimli grup ikinci ve 52 puan toplayan geçen yılın birincisi Guardian isimli grup ise üçüncü oldu. Genç mikrofon yarışmasında dereceye girenlere hediyeler ve özel olarak hazırlanmış mikrofon şeklindeki kupaları verildi.
(ZH-EA-Y)

31.07.2010 18:26:14 TSI
NNNN
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.