Son Haberler
29.05.2012 Salı 03:21
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

KÜTAHYA - GEDİZ TARHANA FESTİVALİNDE SU OYUNLARI ŞENLİĞİ YÜZME YARIŞMASI DÜZENLENDİ
05.08.2010 17:18
KÜTAHYA (İHA) - Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Su Oyunları Şenliği Yüzme Yarışması yapıldı.
Geleneksel Gediz Tarhana Festivali etkinlikleri içerisinde Ilıca Kaplıcası Aquapark Su Oyunları Merkezinde düzenlenen yüzme yarışması 3 ayrı kategoride 25 yarışmacı katıldı.
Başlama düdüğü ile hızla kaydırakların merdivenlerine tırmanıp havuza atlayan yarışmacılar, kazanma hırsıyla yüzme parkurunu tamamlarken tüm izleyicileri heyecanlandırdılar.
Yarışmanın sonunda düzenlenen ödül töreninde, tüm kategorilerde en az derece yapan ilk üç yarışmacıya Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu tarafından kupa verilirken, her yarışmacı madalya ile onurlandırıldı.
Ödül töreninde bir konuşma yaparak yarışmacıları kutlayan Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Tarhana Festivali etkinlikleri çerçevesinde belediye tarafından gerçekleştirilen bu yılki yüzme yarışmasına katılan tüm sporcuları tebrik etti ve dereceye girenleri kutladı.
Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, geçen yıl başlatılan yüzme yarışmalarına bu yıl daha fazla sporcunun müracaat ettiğini söyledi. Belediye Başkanı Saraoğlu, "İlçemizde yapılan spor dallarına yüzmeyi de ekleyen Gediz Belediyesi spora ve sporcuya verdiği desteği bir kez daha göstermiştir. Sekizinci kez düzenlediğimiz Tarhana Festivalini her geçen yılda çeşitli etkinlikler katarak zenginleştiriyoruz. Yüzme yarışmalarında özellikle gençler olmak üzere tüm halkın çok iyi eğlendiğine inanıyorum" dedi.
Ödül töreninde, 1. Katagoride birinci olan Mehmet Tuncer, 2. olan İbrahim Can ve üçüncü olan Büşra Kaya'ya Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu tarafından kupa verildi.
İkinci kategoride İbrahim Can birinci, Yunus Emre Acar ikinci ve Fethullah Memiş üçüncü olurken, Üçüncü kategoride Ramazan Sönmez birinci, Hidayet Aslaner ikinci ve Caner Sayman üçüncü oldular. Ayrıca her yarışmacının madalya ile ödüllendirildiği törenin ardından yarışmaya katılanlar ve izleyici olarak gelenler aquaparkta eğlenmeye devam ettiler.
(MA-EFE)
05.08.2010 17:14 TSİ
NNNN

YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.