Son Haberler
29.05.2012 Salı 06:25
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

KÜTAHYA - OVA MANZARALI ÇAY KEYFİ
13.07.2010 11:58
KÜTAHYA (İHA) - Kütahya’nın turistik ilçesi Demirciköy beldesi eşsiz manzarası ile yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline geldi. Su Uçtu Şelalesinin hemen yanı başındaki Şelale isimli kafeterya gün batımını izlemek için gelenlerin akınına uğrarken, işletmeci Memiş Kul, çayın yanı sıra, isteyen müşterilerine gözleme ve yöresel yemek ikramı da yaptıklarını söyledi.
Su Uçtu Şelalesi sayesinde ilçeye 5 kilometre mesafedeki Bin 200 nüfuslu Demirciköy beldesi 5 yıl önce turizme açılırken, turistik beldeye gelenlerin sayısında her geçen gün artış kaydedildiği bildirildi.
Özellikle hafta sonlarında turlar halinde Simav Eynal kaplıcalarına gelen yerli turistleri ağırladıklarını belirten işletmeci Memiş Kul, " Beldemiz Simav Ovasına kuşbakışı manzarası ile eşsiz bir yer haline geldi. Beldemizde turizmi geliştirmek için belediye başkanımız Mustafa Çetin’in öncülüğünde elbirliğiyle çalışıyoruz. Su Uçtu Şelalesini görmeye gelenlerin sayısı her geçen gün artmaktadır. Bu arada belde de ev ve arsa satın alanların sayısı da arttı. Yöredeki herkesi Şelale kafeteryaya çay içmeye bekliyoruz" dedi.
(MY-EFE)
13.07.2010 11:54 TSİ
NNNN

YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.