Son Haberler
29.05.2012 Salı 06:27
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

KÜTAHYA - PAZARLAR'DA SGK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
22.07.2010 12:27
KÜTAHYA (İHA) - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kütahya İl Müdürlüğünce, Pazarlar ilçesinde bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde halkı bilinçlendirmek amacıyla ilçe merkezinin yanı sıra 1belde de Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü tarafından toplantılar düzenlendi.
Pazarlar İlçesinde Öğretmen evi toplantı salonunda yapılan toplantıya Sosyal Güvenlik Sistemi, Sosyal Güvenlik Reformunda Değişik Toplum ve Meslek Grupları İçin Getirilen Düzenlemeler ile Hak ve Yükümlüklerin Anlatıldığı Toplantıya, Kamu Çalışanları, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve Vatandaşlar Katıldı.
İlçe merkezinde ve Sofular Kasabasındaki bilgilendirme toplantısına Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdür yardımcısı Zehra Sarı katıldı. Toplantıda İl Müdür Yardımcısı Zehra Sarı, Sosyal Güvenlik Sistemi, Sosyal Güvenlik Reformunda Değişik Toplum ve Meslek Grupları İçin Getirilen Düzenlemeler ile Hak ve Yükümlükleri hakkında bilgi verdi.
SGK konusunda bilinmeyenleri halka anlatmak ve vatandaşların sosyal haklarından en iyi bir şekilde yararlanmasını sağlamak için uğraştıklarını dile getiren Zehra Sarı ,” SGK varken sakın takipçilere gitmeyin. Onlarla muhatap olmayın, Sigortalı vatandaşlarımızdan rica ediyorum. İl ve ilçelerdeki SGK merkezlerine müracaat ederek personelimiz ile bire bir muhatap olun. Dertlerinizi sıkıntılarını onlara anlatın. Göreceksiniz. Hizmeti anında alacaksınız. İş takipçileri hiçbir zaman kurumun yaptığını yapamaz. Emekli etme, sigortalı olarak kayıt altına alma işlemini sadece SGK yapabilir” diye konuştu.
(MB-EFE)
22.07.2010 12:23 TSİ
NNNN

YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.