Son Haberler
29.05.2012 Salı 07:09
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

Memura ek ödeme üzerinde çalışılıyor
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, memurlara ek ödeme verilmesi için çalışma yaptıklarını açıkladı. Ek ödemelere ilişin 2008 yılında ek denge tazminatı şeklinde düzenleme yapıldığını, ancak bütçe imkânları elvermediği için sonrasını getiremediklerini belirten Maliye Bakanı, "Ama şu anda üzerinde çalışılıyor. Önümüzdeki dönemde yine bütçe imkânları çerçevesinde fazla borçlanma ihtiyacını artırmadan bunu sağlayabilecek bir şekilde tabii ki çalışmaları yapıyoruz, bu konuda yardımcı olacağız" müjdesini verdi. 25.07.2010 13:53

 ANKARA (ANKA) - Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, memurlara ek ödeme verilmesi için çalışma yaptıklarını açıkladı. Ek ödemelere ilişin 2008 yılında ek denge tazminatı şeklinde düzenleme yapıldığını, ancak bütçe imkânları elvermediği için sonrasını getiremediklerini belirten Maliye Bakanı, "Ama şu anda üzerinde çalışılıyor. Önümüzdeki dönemde yine bütçe imkânları çerçevesinde fazla borçlanma ihtiyacını artırmadan bunu sağlayabilecek bir şekilde tabii ki çalışmaları yapıyoruz, bu konuda yardımcı olacağız" müjdesini verdi.

-MHP'Lİ TANER SORDU-

MHP Aydın Milletvekili Recep Taner, TBMM'nin son gününde Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e, "Gelir uzmanlarına verilen yüzde 25 denetim tazminatı neden aynı işi yapan, aynı denetim görevini yerine getiren vergi dairesi müdürleri ve diğer müdürlere verilmemektedir? Bu, bir ücret adaletsizliği değil midir?" diye sordu. Maliye Bakanı da, bu konuda çalışma yapıldığını, yardımcı olacaklarını söyledi.

-"ÇALIŞMA YAPILIYOR, YARDIMCI OLACAĞIZ"-

MHP'li Taner'in sorusunu yanıtlayan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, şöyle dedi:
"Çok kısa bir şekilde, ek ödemelere ilişkin, biliyorsunuz 2008 yılında yani ek denge tazminatı vesaire o çerçevede bir düzenleme yapıldı, ilk adımı attık. O ilk adımın maliyeti -yanlış hatırlamıyorsam- 2,5 milyar lira civarındaydı. Daha sonra, bütçe imkânları elvermediği için sonrasını getiremedik ama şu anda üzerinde çalışılıyor. Önümüzdeki dönemde yine bütçe imkânları çerçevesinde fazla borçlanma ihtiyacını artırmadan bunu sağlayabilecek bir şekilde tabii ki çalışmaları yapıyoruz, bu konuda yardımcı olacağız."(ANKA)
(MG/ÖMR)

YORUMLARINIZ
mehmet önal - 02.08.2010 23:25
hükümet size ek zam vermek istiyor rüşvet diyorsunuz vermiyor vermedidiyorsunuz size ne yapsa yaranamaz hayır verinde krizi görün sizi kriz paklar aklınızı başınıza alın
DEĞERLENDİRME YÖNÜ. - 25.07.2010 23:15
referendum olacağı ne kadar belli yoksa herkes aycunu yalardı en güzeli hayır demeliki o yollada olsa kendimizi kullandırmamalı müslüman rüşvet vermez aloın teri ile çalışır bakalım seçime kadar daha ne sözler verecek zaman en güzel ilaçtır.
okan - 25.07.2010 22:56
acaba seçim yatırımı olmasınmı sayın bakanım neden bu süreçte bu açıklama gereğini duydunuz.
sadtetin kaçmaz - 25.07.2010 20:42
bunların gidişleri ola gelişleri olmaya
ARİF GÖLGE - 25.07.2010 19:36
MEMURLARI ANLADIK DA, MEMUR EMEKLİLERİNE BİR ÖDEME VAR MI?
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.
1