Son Haberler
29.05.2012 Salı 10:06
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

MERSİN İDMANYURDU'NDAN RAKİPLERİNE GÖZDAĞI
03.08.2010 15:08
VİYANA (İHA) - Bank Asya 1. Lig takımlarından Mesin İdmanyurdu'nda yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Üçüncü etap kamp çalışmaları kapsamında Avusturya'da bulunan Kırmızı-Lacivertlilerde forvet hattında yer alan futbolcular, rakip kalecilere göz dağı vererek, bu sezon ligin en çok gol atan takımları arasında yer alacaklarını iddia etti.
Avusturya'nın Viyana kentine bağlı Vösendorf kasabasında çalışmalarını sürdüren Mersin temsilcisi, yeni sezondan oldukça umutlu. Teknik Direktör Yüksel Yeşilova nezaretinde gerçekleştirilen kampta futbolcular güç depolarken, oynanan hazırlık maçlarında da eksikliklerini görme fırsatı buluyor. Takımın forvet hattında yer alan Tunç Behram, Şehmus Özer, Rafael Alves Targino ve Nezir Özer İHA muhabirine yapmış oldukları açıklamada, bu sezon ligin en çok gol atan takımları arasında yer alacaklarını öne sürdü.

Takım arkadaşlarınca 'Muhteşem Dörtlü' olarak adlandırılan futbolculardan Şehmus Özer, iyi bir hava yakaladıklarını ve bunu ligde de sürdürmek istediklerinin altını çizerek, yapılan transferlerle de kadronun daha da güçlendiğini vurguladı. Bu yıl ligde belirlenen hedefe ulaşabilme adına herkese önemli görev ve sorumluluklar düştüğünü kaydeden Özer, kendilerinin de bu bilinçle hareket ettiklerini ve takım adına gol atabilmek için de var gücüyle çalışacağını dile getirdi.
Takım olarak her geçen gün daha iyiye gittiklerine dikkat çeken Tunç Behram, rakiplerine göre hazırlıklara erken başlamalarının kendileri açısından önemli bir avantaj olduğunu ve bunu da en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini vurguladı. Çok iyi bir hazırlık dönemi gerçekleştirdiklerini ve takım içindeki uyumun da başarıda kilit rol oynayacağını ifade eden Behram, "Bu yıl güzel şeyler yapmak istiyoruz. Belirlenen hedefe ulaşabilme adına da var gücümüzle çalışacağız" dedi. Aynı zamanda da ağabeyi
Şehmus Özer ile birlikte aynı hatta görev yapan Nezir Özer de bu yıl takım olarak çok güzel işler yapacaklarına inandığını dile getirdi.
Brezilyalı Rafael Alves Targino ise, Türkiye'de ve Mersin'de bulunmanın kendisi için ayrı bir mutluluk olduğunu belirterek, konuşmasını da şöyle sürdürdü:
"Burada beklediğimden de iyi bir ortam buldum. Her şey çok güzel. Takım arkadaşlarımızla da bir bütün olduk. Atacağım gollerle de takımımın hedefe ulaşmasında katkıda bulunmak istiyorum. Sonuçta kimin gol atacağı önemli değil, asıl önemli olansa takımın kazanması."
Her 4 forvet oyuncusu da bu yıl ligin en çok gol atan takımları arasında yer alacaklarının iddia ederek, kendilerine de gol hedefi olarak aynı zamanda da Mersin'in plakası olan 33'ü belirledi ve bunun da ligde atacakları en az gol ortalaması olacağının da altını çizdi.
(SNK-ERS-ERS-S)

03.08.2010 15:08:03 TSI
NNNN
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.