Son Haberler
29.05.2012 Salı 07:55
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

MERSİN - VALİ GÜZELOĞLU MTOSB'Yİ İNCELEDİ
04.07.2010 11:54
MERSİN (İHA) - Mersin Valisi Hasan Güzeloğlu, kentin geneline ve geleceğine yönelik stratejiler üretebilme noktasında çalışmalarda bulunduklarını ifade ederek, bu noktada da Mersin'e ikinci bir Organize Sanayi Bölgesi kazandırılması gerektiğini söyledi. Vali Güzeloğlu, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde (MTOSB) bir dizi incelemelerde bulunarak, burada sanayici ve işadamlarının sorunlarını dinledi. Bölgedeki işletme temsilcileriyle birlikte sabah kahvaltısı da yapan Güzeloğlu, MTSOB ile ilgili bilgileri birinci ağızdan alabilmek adına bu tür ziyaret ve temaslarda bulunduğunu belirterek, kentin geneline ve geleceğine dönük bir strateji üretmek ve belirlemek adına bu tür buluşmaları önemsediğini vurguladı.
Güzeloğlu, "Bu buluşmalardan da çok önemli kazanımlar şahsen ben elde ediyorum. Ama bunu kente taşımak, kente bu kazanımları aktarmak ve yansıtmak da hepimizin bir vazifesi olduğunu da düşünüyorum. Bu kazanımlar sayesinde de Mersin, umarım ikinci bir organize sanayi bölgesine çabucak kavuşacaktır. Hatta bununla da yetinmeyip daha fazlalarını Mersin için hedefleyip yapmamız gerekiyor" dedi.
Vali Güzeloğlu daha sonra MTOSB çöp ve katı atık depolama alanı ile yeni yapılacak organize sanayi bölgesinin alanını inceleyerek, yeni organize sanayi bölgesi hakkında da yetkililerden brifing aldı. Programa; MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölge Müdürü Halil Yılmaz'ın yanı sıra çok sayıda sanayiciler ve işadamı katıldı.
(SNK-AB-Y)
04.07.2010 11:50 TSİ
NNNN

YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.