Son Haberler
29.05.2012 Salı 08:52
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

MUĞLA - SICAKTAN BUNALAN TURİSTLER PARAŞÜTLE SERİNLEDİ
09.08.2010 15:39
MUĞLA (İHA) - Marmaris’te sıcaklıkların 45 derecenin üzerine çıkması turistlerin alternatif serinleme yollarına başvurmasına neden oldu.
Marmaris'te tatillerini geçiren turistler, su sporları parkurlarında yüzlerce metre yükseklikte serinlemenin yollarını arıyor. Marmaris sahil şeridinde belirli aralıklarla kurulan su sporları parkurlarına yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösteriyor. Mavi sular üzerinde hem serinlemek hem de keyifli zaman geçirmek isteyen turistler, su sporları merkezlerinin önünde zaman zaman kuyruklar oluşturuyor.
Aşırı sıcaklıkların Marmaris'te tatil yapan turistler, ilçenin sahil şeridinde bulunan 10 parkurda her türlü su sporunu yapma imkanı sunuluyor. Sahil şeridi boyunca deniz bisikletinden kanoya, windsurf’ten su kayağına, bananadan paraşüte kadar her türlü su aktivitesi yapılabilen parkurlarda turistler hem eğleniyor hem serinliyor. Marmaris ve çevresinin olağanüstü güzelliği deniz seviyesinden 150-200 metre yükseklikten izlenebiliyor. Su sporları işletmeleri, Marmaris dışındaki plajlarda da bulunmakta. Turunç, Kumlubük, Çiftlik, Bozburun, Orhaniye, Hisarönü, Selimiye, Akyaka gibi yerler su sporları için alternatif merkezler arasında yer alıyor.
Yaklaşık 200 metre yükseğe çıkan paraşütle ilçeyi havadan görme ve heyecanlı anlar yaşama fırsatını elde eden turistler dakikalarca havada kalabiliyor.
(BG-MB-İK)
09.08.2010 15:35 TSİ
NNNN

YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.