Son Haberler
29.05.2012 Salı 09:00
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

MÜHÜRLENEN DİSKODA YILDIZ TİLBE KONSERİ
02.08.2010 11:27
MERSİN (İHA) - Mersin'in Erdemli ilçesinde gürültü kirliliği nedeniyle Yıldız Tilbe konseri öncesi kapatılan Akdeniz'in en büyük diskosu Truva Clup CY'de belediye görevlileri ile disko işletmecileri arasında gerginlik yaşandı. İşletmede mühürlerin kırılmasından sonra gerçekleştirilen konserde Tilbe, sevilen şarkılarıyla tatilcileri coşturdu.
Daha önceden valiliğe yapılan şikayetler neticesinde süresiz kapatma kararı çıkartılan Truva Clup CY, konsere saatler kala Tömük Belediyesi zabıta ekipleri tarafından mühürlendi. Tilbe'yi dinlemeye gelen sevenleri, diskonun kapılarının mühürlü olduğunu görünce tepki gösterdi. Belediye görevlileriyle tartışan disko işletmecileri, eğlenmeye gelen müşterilerle de karşı karşıya kalınca gerginlik yaşandı. Bunun üzerine mühürler kırılarak disko açıldı. 1 ay içinde işyerine yaklaşık 100 bin TL ceza yazıldığını,
son olarak da işyerinin mühürlendiğini söyleyen disko işletmecisi Cem Yakın, "Burada halkımıza 30-40 TL'ye ünlü sanatçıların konserlerini dinlettiriyorum. Şu ana kadar 39 sanatçı konser vermek için Mersin'e geldi. Halkımız bu hizmetten yararlanarak sevdikleri sanatçıları dinleme fırsatı buldu. Günler öncesinden Yıldız Tilbe'nin geleceğini reklamlarla, afişlerle halka duyurduk. Vatandaş buraya Yıldız hanımı dinlemek için geldi. Halkın dışarıda kalmaması ve hayal kırıklığına uğramamaları için mührü kırmak
zorunda kaldık. Ses kirliliği nedeniyle işletmemin kapatılması isteniyor. Burası turizm bölgesi. Kapama yerine daha nasıl güzel hizmetler yapılabilir bunu tartışmamız gerekir. Ayrıca kapatma olaylarında çifte standart olduğunu düşünüyorum. Niçin benim işletmem kapatılıyor da Kızkalesi'nde ve Tece'de bulunan işletmeler kapatılmıyor? Çifte standart istemiyorum. Herkese eşit davranılsın. Ben bugün Yıldız hanımın hayranlarını çevirmemek adına cezaya katlandım ve mührü kırmak zorunda kaldım" dedi.
Kapıların açılmasının ardından müşteriler 1.5 saat gecikmeli de olsa diskoya alındı. Saat 01.30'da sahneye çıkan Yıldız Tilbe, hayranlarını coşturdu. Beyaz abiye bir kıyafetle sahneye çıkan Tilbe, 15 şarkı söyledi. Yıldız Tilbe, bunaltıcı havada zaman zaman peçeteyle terini silip, vantilatörün önünde serinlemeye çalıştı. Diskoyu dolduran tatilciler ise doyasıya eğlendi.
(Oİ-AK-AŞ-CC-Y)

02.08.2010 11:27:17 TSI
NNNN
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.