13.10.2008 Pazartesi 21:13
USD 1.3980     EUR 1.8990     EUR/USD 1.3610     IMKB100 28962 / 466
 
ŞEKER KURULU ÜYELİĞİNE FERHAT ŞELLİ ATANDI
27.03.2008 09:36
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şeker Kurulu üyeliğine Tarım Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ferhat Şelli atandı.

ANKARA(ANKA)-Şeker Kurulu üyeliğine Tarım Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ferhat Şelli atandı.

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararına göre, Şeker Kurulunda boş bulunan üyeliğe kalan süreyi tamamlamak üzere, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı temsilcisi olarak Müsteşar Yardımcısı Ferhat Şelli atandı. (ANKA)

(YLD/NB/ZG)


Diğer Gündem Haberleri
Türkiye eylem görmek istiyor"Türkiye eylem görmek istiyor"
Hükümet Sözcüsü, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Irak hükümetiyle terörle mücadele konusunda daha yakın bir işbirliği yapılmasını arzu ettiklerini belirterek, "Ümit ederiz ki ortaya çıkan gelişmeler bu taleplerin ne derece haklı olduğunun anlaşılmasına yardımcı olur. Türkiye de beyandan çok eyleme dönük tedbirleri görmek istiyor" dedi.
Balıkesir’de trafik kazası: 2 ölüBalıkesir’de trafik kazası: 2 ölü
Eski İzmir Vali Yardımcısı İbrahim Şeyda Balkan, Balıkesir’de geçirdiği trafik kazasında eşi ile birlikte öldü.
Çin’den bazı ürünlerin ithaline yasakÇin’den bazı ürünlerin ithaline yasak
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Çin menşeli süt ve süt ürünleri, süt ve süt ürünü içeren bebek mamaları ile çikolata ve benzeri gıda maddelerinin ithalatının 9 Ekim 2008 tarihi itibariyle yasaklandığını bildirdi.
Başkent’te elektrik kesintisiBaşkent’te elektrik kesintisi
Dağıtım şebekelerinde önceden planlanan yıllık periyodik işletme, bakım, onarım ve tesis çalışmaları nedeniyle, 16 Ekimde Ankara’nın bazı yerlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.
Bazı Öne Çıkan Haberler