16.10.2008 Perşembe 07:32
USD 1.4040     EUR 1.9050     EUR/USD 1.3586     IMKB100 29444 / -1093
 
ŞEKER KURULU ÜYELİĞİNE FERHAT ŞELLİ ATANDI
27.03.2008 09:36
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şeker Kurulu üyeliğine Tarım Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ferhat Şelli atandı.

ANKARA(ANKA)-Şeker Kurulu üyeliğine Tarım Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ferhat Şelli atandı.

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararına göre, Şeker Kurulunda boş bulunan üyeliğe kalan süreyi tamamlamak üzere, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı temsilcisi olarak Müsteşar Yardımcısı Ferhat Şelli atandı. (ANKA)

(YLD/NB/ZG)


Diğer Gündem Haberleri
Dağlarca’nın cenazesi 20 Ekim’de toprağa verilecek
İstanbul’da vefat eden şair Fazıl Hüsnü Dağlarca’nın cenazesinin, 20 Ekimde Söğütlüçeşme Camisi’nde kılınacak namazın ardından toprağa verileceği bildirildi.
Gül, Aliyev’i kutladıGül, Aliyev’i kutladı
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’i, bugün yapılan cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk sonuçları nedeniyle kutladı.
Tutuklanan 5 kişi cezaevine gönderildi
İstanbul’da çantasında patlayıcı maddeyle yakalanan Gönül Erdoğan ile kendisine yardımcı olan 4 kişi, tutuklanmalarının ardından cezaevine gönderildi.
Ergenekon davası için 3 sayfalık duruşma talimatı"Ergenekon" davası için 3 sayfalık duruşma talimatı
İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, aralarında emekli Tuğgeneral Veli Küçük ve İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in de bulunduğu 46’sı tutuklu 86 sanık hakkında açılan "Ergenekon" davasına ilişkin duruşmanın nasıl yapılacağı, duruşmayı izleyecek kurumlar ve güvenlik konuları hakkında 3 sayfalık bir talimat yazısı hazırladı.
Erdoğan, İlham Aliyev’i kutladıErdoğan, İlham Aliyev’i kutladı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan’da yapılan cumhurbaşkanlığı seçimindeki başarısından dolayı İlham Aliyev’i kutladı.
Bazı Öne Çıkan Haberler