07.09.2008 Pazar 11:14
USD 1.2340     EUR 1.7590     EUR/USD 1.4294     IMKB100 39116 / -441
 
ŞIRNAK’TA 7 PKK’LI TESLİM OLDU
27.03.2008 10:10
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto


ANKARA (ANKA) - Genelkurmay Başkanlığı Şırnak’ın Silopi İlçesi’nde 7 PKK’lının güvenlik güçlerine teslim olduğunu bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinde yer alan "Terörle Mücadele" başlıklı duyuruya göre, 25 Mart Salı günü terör örgütünden kaçan 7 terörist, Şırnak’ın Silopi İlçesi’nde silahsız olarak güvenlik güçlerine teslim oldu.

Diyarbakır’ın Lice İlçesi dağlık arazi kesiminde güvenlik güçlerince yapılan arama ve tarama faaliyeti sırasında, terör örgütü mensuplarınca kullanılan bir sığınak içerisinde, 700 kg Amonyum Nitrat, 1 adet güç kaynağı, muhtelif gıda maddesi ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Şırnak’ın dağlık arazi kesiminde de terör örgütü mensuplarına ait muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildi. (ANKA)

(AS/ZG)


Diğer Gündem Haberleri
Ermenistan’la görüş birliği içindeyiz"Ermenistan’la görüş birliği içindeyiz"
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ermenistan ziyaretine ilişkin, "İkili ilişkilerimizin gelişmesinin önündeki engellerin karşılıklı diyalog yoluyla ortadan kaldırılmasının sağlanması gerektiği konusunda Ermenistan tarafı ile görüş birliği içinde olduğumuzu gördüm" dedi. Abdullah Gül, Ermenistan ile Türkiye (A) milli futbol takımları arasındaki maçı izlediği Ermenistan’ın başkenti Erivan’dan dönüşünde, Esenboğa Havalimanı’nda açıklama yaptı. Ziyaretini çok olumlu duygu ve düşüncelerle tamamladığını belirten Gül, milli takımı, gösterdiği sportmenlik, yüksek performans ve bunun sonucunda elde ettiği başarıdan dolayı kutladı.
Demirel’den yabancı yatırımcılara çağrıDemirel’den yabancı yatırımcılara çağrı
9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, bağımsız hukuk firmalarının İstanbul Dolmabahçe Sarayı’nda gerçekleştirilen "Lex Mundi" Bölgesel Toplantısı’nda yabancı yatırımcılara Türkiye’ye yatırım yapmaları çağrısında bulundu.
Babacan, Türkiye’ye döndüBabacan, Türkiye’ye döndü
Dışişleri Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan, Ermenistan’ın başkenti Erivan’da Ermenistan Dışişleri Bakanı Edward Nalbantyan ile görüşmesini tamamlamasının ardından, beraberindeki heyetle Türkiye’ye döndü.
Bazı Öne Çıkan Haberler