Diğer Politika Haberleri
"Devletçilikle oy almak zor"Baskın Hoca’nın yakın zamanda dile getirdiği “özerk üniversite” tezi solda tartışmaya yol açmıştı. Gelen eleştirilere güldüğünü söyleyen Hoca, “Ezberciler yine çıldırdı” diyor.
CHP’ye sürpriz transferYerel seçimlere “üç dev metropolü de kazanma” parolası ile hazırlanan CHP, İstanbul konusunda atağa geçiyor.
Erdoğan yerel seçimlere odaklandıAK Parti’ye açılan davasının sonuçlanmasının ardından gündeme gelen kabine revizyonu beklentisi kulisleri hareketlendirirken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel seçimlere kadar ne kabinede ne de parti yönetiminde bir değişikliğe gitmeyeceği ifade edildi.
"Siyasi sapıklık""Böyle bir ortamda hangi isim altında ve hangi ideolojik içerikte olursa olsun, darbe planlamak veya darbe kışkırtıcılığı yapmak sadece iktidarı ele geçirmek isteyen "mutlu tetikçiler"in işi olabilir. Böyle bir ortamda demokrasiyi ve hukukun üstünlüğünü savunmak yerine, darbe yanlılarının sözcülüğünü yapmak, ancak "siyasi sapıklık" anlamına gelir."
Baş: "Elektriği bedava vereceğiz"Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş, "İktidarımızın 18. ayında elektriği vatandaşlara ücretsiz vereceğiz" iddiasında bulundu.
Bazı Öne Çıkan Haberler