Son Haberler
29.05.2012 Salı 10:19
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

NEVŞEHİR - MUSTAFA KOCATEPE ATLETİZM BALKAN ŞAMPİYONASINDA TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDECEK
19.07.2010 12:38
NEVŞEHİR (İHA) - Nevşehir Özel Kardelen Koleji öğrencisi Mustafa Kocatepe, 07 Ağustos 2010 tarihinde yapılacak olan Balkan Atletizm Şampiyonası'nda Türkiye'yi ve Nevşehir'i temsil edecek.
Hafta sonunda iki gün boyunca Edirne ilinde düzenlenen Türkiye Yıldızlar Atletizm Şampiyonası'nda 1500 metre de 2. olan Özel Kardelen Koleji öğrencisi Mustafa Kocatepe, 07 Ağustos 2010 tarihinde yine Edirne'de yapılacak olan Balkan Atletizm Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.
Mustafa Kocatepe, yaptığı açıklamada, yıl içerisinde bir çok Türkiye, Avrupa ve Olimpiyat dereceleri elde ettiğini ve Balkan Şampiyonası'nda da hedefinin yine derece kazanmak olduğunu söyledi.
Atletizm Antrenörü Resul Köstekçi ise, "Bizler bu yıl son derece yoğun bir tempoda çalıştık ve bu yoğun çalışmalarımızın boşa çıkmadığını görmek bizleri son derece mutlu ediyor. Ben böyle bir başarıyı Nevşehir'e kazandırdığı için Mustafa'ya teşekkür ediyorum" dedi.
Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan ise, okul olarak sadece sınavlarda değil diğer alanlarda da başarıyı hedeflediklerini söyledi. Kaplan, "Geçtiğimiz günlerde SBS 8.sınıflarda Türkiye birinciliklerimiz ile yine LYS'de Nevşehir'de ilk 5'te 3 öğrencimizin olması bizi mutlu etti. Bunların ardından öğrencimiz Mustafa Kocatepe'nin, Balkan Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek olması bizlere gurur verdi" diye konuştu.
(MÖZ-MÇ-Y)
19.07.2010 12:34 TSİ
NNNN

YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.