Son Haberler
29.05.2012 Salı 12:23
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

ORDU - DOĞU KARADENİZ'DE 'YEŞİL YOLCULUK' BAŞLIYOR
07.08.2010 13:39
ORDU (İHA) - Doğu Karadeniz Kalkınma Planı(DOKAP) çerçevesinde, 7-8 Ağustos 2010 tarihlerinde Rize'de Doğu Karadeniz Master Planı Toplantısı yapılacak.
Doğu Karadeniz Master Planı çalışmaları, 7 Ağustos 2010 günü Rize'nin İkizdere ilçesinde bulunan Ridos Termal Hotel'de yapılacak çalışma toplantısıyla başlayacak. Doğu Karadeniz Bölgesi'nin turizm odaklı kalkınmasını amaçlayan Doğu Karadeniz Master Planı için daha önce Trabzon, Ankara, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Çevre ve Orman Bakanlığında yapılan çalışmalar ışığında, 7-8 Ağustos 2010 tarihlerinde, Rize'de bölge Valilerinin, Milletvekillerinin, Belediye Başkanlarının, İl Genel Meclisi Başkanlarının, İl Kültür ve Turizm Müdürlerinin, İl Sanayi ve Ticaret Odası Başkanlarının, TÜRSAB Başkanı ve yöneticilerinin katılımıyla çalışma toplantısı ve gezileri yapılacak.
Doğu Karadeniz Bölgesinde turizm odaklı gelişmeyi hedefleyen Doğu Karadeniz Master Planı çerçevesinde Karadeniz yaylalarının birbirine bağlanarak oluşturulacak 'Yeşil Yolculuk' projesi de görüşülecek.
Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'nun da katılacağı Doğu Karadeniz Master Planı çalışma toplantısına ve gezilerine, Ordu'dan Vali Orhan Düzgün, Belediye Başkanı Seyit Totur, İl Genel Meclisi Başkanı Engin Tekintaş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan Gülderen ve OTSO Başkanı Servet Şahin de katılacak.
(MAK-SA)
07.08.2010 13:35 TSİ
NNNN

YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.