Son Haberler
29.05.2012 Salı 12:25
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

ORDU - FATSA'DA SICAK ASFALT DEVRİ
20.08.2010 15:14
ORDU (İHA) - Fatsa Belediyesi geçen hafta açılışını gerçekleştirdiği Asfalt plentinde bu haftadan itibaren sıcak asfalt üretimine başlarken, ilk sıcak asfalt uygulamasına Evkaf Mahallesi'nden başlandı.
Asfalt dökülen yolda AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen incelemelerde bulundular. Milletvekili Fatsa ve Başkan Anlayan, iş makinesinin üzerine de çıkarak uygulamalı asfalt dökümü yaptılar. İlk asfalt dökümü nedeniyle asfalt dökülen yolda bir de kurban kesildi.

HEDEF 100 BİN METREKÜP ASFALT
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan burada yaptığı açıklamada, bugünden itibaren Fatsa'nın asfaltlı yollarla tanışacağını belirterek, "Bundan sonra imar geçmiş tüm yollarımızda bu çalışmayı gerçekleştireceğiz. İlk olarak Evkaf Mahallesi'nde bu çalışmayı başlattık. Bu yılsonuna kadar 100 bin metreküp asfalt dökmeyi hedefliyoruz. Karadeniz'de ilçeler arasında asfalt şantiyesi olan tek belediye olma unvanını da almış olduk. Bu ilki de yaşamanın ayrıca gururunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımız biraz sabırlı olsun. Artık asfalt şantiyemiz hizmette, tüm mahallerimizde imar geçen yollarda bu çalışmalar sürecektir" dedi.

"BUGÜN SÖZÜN EYLEME DÖNDÜĞÜ GÜNDÜR"
AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa ise yaptığı açıklamada, "Ben bir kez daha Fatsa Belediyemizin Başkan ve ekibini tebrik ediyorum. Bu çalışma takdire şayan bir çalışmadır. Bugün sözün eyleme döndüğü gündür. Burada asfalt döktük ve üzerinde yürüdük. Fatsa Belediyesi resmen asfalt yol yapmaya başlamıştır. Buda sevindirici bir haberdir. Buradaki vatandaşlarla sohbet ettim, hepsi çok mutlu. Artık yol sorunları kalmadı. Bu çalışma şimdi Evkaf Mahallesi'nde başladı ve tüm Fatsa'da devam edecek. Artık hizmet vatandaşın ayağına gidiyor. Bunu burada görüyor ve yaşıyoruz. Yine Evkaf Mahallesi'nde hastane yolu bizim başkanımız tarafından yapılmıştır. Bu yol da Fatsa'nın en önemli ve geniş yollarındandır. Biz bir kez daha asfalt şantiyesinin Fatsa'ya hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.
(MY-SA)
20.08.2010 15:10 TSİ
NNNN

YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.