Son Haberler
29.05.2012 Salı 14:00
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

(ÖZEL) İTFAİYE YAŞLI KADINI YANMAKTAN KURTARDI
09.08.2010 22:57
BARTIN (İHA) - Bartın'da yalnız yaşayan 83 yaşındaki kadın, yemek yaptığı sırada düştü. Dumanların yükseldiği eve gelen itfaiye ekipleri, yaşlı kadını kucağa alarak evden çıkardı.
Bartın'da akşam saatlerinde meydana gelen olayda, yalnız yaşayan 83 yaşındaki Fatma Zafer Kalay, yemek yapmak için mutfağa geçti. Ocağa pişirmek için yemek koyan yaşlı kadın, bir anda yere düştü ve kendinden geçti. Bu sırada ocaktaki yemek tenceresi yanmaya başladı. Yaşlı kadının komşuları, apartmandan gelen kokudan rahatsız oldular. Apartman boşluğuna çıkan komşular, kokunun yaşlı kadının evinden geldiğini fark ettiler. Yaşlı kadının kapısını çalan komşuları cevap alamayınca durumu polise ve itfaiyeye
bildirdi.
Kısa süre içinde olay yerine gelen itfaiye ekipleri, eve girdi ve yaşlı kadını mutfakta yerde buldu. Yemek tenceresinin yandığı olayda evin içini duman kapladı. Yere düşen yaşlı kadın, dumanın yukarıya yükselmesi sebebiyle dumandan etkilenmedi. İtfaiye ekipleri yaşlı kadını kucağa alarak evden dışarıya çıkardı. Bir sandalyenin üzerine oturtulan Fatma Zafer Kalay, bir süre sonra kendine geldi. Olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ekibi de yaşlı kadına ilk müdahaleyi yaptı.
Polis ve itfaiye ekipleri bir süre evde inceleme yaptı. İtfaiye Müdürü Mustafa Kanmaz, evde yemek tenceresinin yandığını, yaşlı kadının itfaiye erleri tarafından evden çıkarıldığını, korkulacak bir durumun olmadığını söyledi.
(MAO-EA-Y)


09.08.2010 22:56:18 TSI
NNNN
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.