Son Haberler
29.05.2012 Salı 14:05
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

Özürlü personel alımı sınavı ertelendi
Sağlık Bakanlığının merkez ve taşra teşkilatlarında çalışacak 2000 özürlü eleman alımı için 19 Eylülde yapacağı imtihan ertelendi. Yeni sınavın Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacağı açıklandı. 07.09.2010 14:48

KAYSERİ (A.A) - 
     Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Kadir Çetinkara, daha önce 19 Eylülde yapılacağı açıklanan özürlü personel alımı imtihanlarının ileri bir tarihe alındığını, yeni imtihan tarihlerinin ise Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün internet sitesinden duyurulacağını söyledi.
     Çetinkara şöyle devam etti:
     ''Sağlık Bakanlığı, 19.09.2010 tarihinde yapılacağı açıklanan özürlü personel alımı sınavlarının, sınav teknolojisi, salon ve refakatçi temini, değişik unvanlı özür gruplarının öğrenim düzeyine göre soru ve cevaplar ile sınav kılavuzların hazırlanması ve sınavların tüm illerde yapılabilmesi bakımından, daha donanımlı bulunan ve kanunla kurulu sınav merkezi olan Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünce yapılmasının uygun görüldüğünü belirtti.
     Sınav tarihi ile diğer hususlar Milli Eğitim Bakanlığı ve Bakanlığımız arasında yapılacak protokolle belirlendikten sonra Bakanlığımız Personel Genel Müdürlüğünün internet adresinden ilan edilecek.''

YORUMLARINIZ
HAKAN ULU - 16.09.2010 16:20
İyi günler,sağlık bakanlığının taşra özürlü sınav tarihinin açıklanmasından sonra e.mail ile adresimize gönderilmesi hakkında bilgi almak istiyorum.Saygılarımı sunuyorum.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.
1