Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.
28 şubat gerilimi ile yaşamımıza giren karanlıklar , daha da gerilere giderek çözülüyor.Darbeler tarihçesi ile yaşamımızın gerçek yüzünü görüyoruz..kandırılmış, öldürülmüş, aldatılmış olarak geçen yıllar.
O günlerder beri ilk kez korkuların yerini yakın tarih bilgileri aldı. Toplum sanki şelalelerle yıkanıyor..Çocuklarımıza anlatacağımız çok şey var.. Artık onlar da açık ve net olarak bu karanlık günlerin ailemiz içinde nasıl oluştuğunu okuyorlar..
Duygusal sadakatlerinin yanına, tarihsel haklılıklarımızı belgelemiş olarak katıyorlar.Aile boyu susturulmamızın sebebini görüyorlar..
Medya patronlarının sefaletini yaşıyorlar.. Paşaların çocuksu dünyasının, nelere yol açtığını biliyorlar.
Her darbede toplumun neden sarsıldığını ve gerilediğini anlıyorlar. Çocuklarıma ve torunlarıma daha net ve doğru bir geçmişi ifade edebilmek hoş olacak.