Son Haberler
29.05.2012 Salı 14:24
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

POLİS 5 BİN FAKİR AİLENİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
20.08.2010 11:05
ADANA (İHA) - Adana Emniyet Müdürlüğü, Ramazan ayı nedeniyle 5 bin muhtaç ailenin kapısını tek tek çalarak gıda yardımında bulundu.
Adana Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, il genelinde tek tek inceleme yaparak 5 bin muhtaç aile belirledi. Tespit edilen aileler için gideri Polis Derneği ve Polis Gücü Derneği mensupları tarafından karşılanan gıda paketleri hazırlandı. Mercimek, pirinç, nohut, fasulye, çay ve yağ gibi ana ihtiyaçları içeren gıda ürünlerinden oluşan yardım paketleri, Ramazan'ın ilk gününden itibaren ailelere tek tek dağıtılmaya başlandı. Polisler, görev alanları içerisinde bulunan muhtaç ailelere
paketleri kendi elleriyle teslim etti. Polisi karşılarında görünce şaşıran aileler, gıda yardımı yapıldığını öğrenince sevinç yaşadı.
42 yaşındaki Nezaket Kandemir, eşinin ve annesinin rahatsız olduğunu, kızının çalıştığını belirterek, "Polisin bize yardım etmesine çok sevindik. Onlar her zaman bizim yanımızda" dedi.
57 yaşındaki Tasvif Kocamaz, çalışan kimselerinin olmadığını, yardıma muhtaç olduklarını ifade ederek, kendilerine yardım eden herkese teşekkür ettiklerini söyledi.
Seyyar satıcılık yaparak tek odalı bir barakada hayatlarını sürdürmeye çalıştıklarını anlatan 54 yaşındaki Zeda Çoban ise, "Polis bize yardım ettiği için onlara çok teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun" diye konuştu.
Muhtaç ailelere gıda paketlerini teslim eden polisler, "Sevgi, barış, kardeşlik ve hoşgörünün simgesi olan Ramazan ayınız mübarek olsun" yazılı kutlama mesajını da dağıttı.

"HER ZAMAN YANLARINDAYIZ"
Adana Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, emniyet teşkilatının her zaman yoksulun ve muhtaç insanların yanında olduğunu belirterek, "Emniyet teşkilatı vatandaşların güvenliğini sağlarken aynı zamanda onların yardımına da koşmakta. Bu nedenle mübarek Ramazan ayında belirlenen yaklaşık 5 bin aileye gıda yardımı yapıyoruz. Bu yardımı yapmamızda Polis Derneği ve Polis Gücü Derneği de gıda paketlerini alarak bize yardımcı oldu. Geçen yıl da yaklaşık 3 bin aileye yardım yapmıştık. Her yıl biraz daha fazla
aileye yardım yapıyoruz" dedi.
Amaçlarının Ramazan ayında muhtaç insanların bir tas sıcak çorba içmesini ve daha kaliteli yemek yemesini sağlamak olduğunu ifade eden Kesmez, "Polis arkadaşlarımız bu sıcak havada evleri tek tek gezerek paketleri dağıtıyor. Bu yardımlar muhtaç insanların ihtiyacını giderirken, aynı zamanda polis ile halkın iletişiminin daha da gelişmesini sağlıyor" şeklinde konuştu.
(FK-AŞ-CC-Y)

20.08.2010 11:04:45 TSI
NNNN
YORUMLARINIZ
Ahmet Er - 20.08.2010 16:59
Evet Gerçekten Bu Yüce Teşkilatın Güzide Yöneticilerinden Ve Görev Yaptığı Her Yerde Kimsesizin Yetimin Gönlünde Taht Kuran Kimsesizin Babası İşinin Aşığı Görevinde Başarılı Bu Yüce Emniyet Teşkilatının Sevgilisi Haline Gelen Canımdan Çok Sevdiğim Kıymetli Değerli Saygıdeğer Adana İl Emniyet Müdürü Sevgili Sayın:M.SalihKesmeze Herşey İçin Sonsuz Minnet Sevgi Saygı Selam Şükran Ve Teşekkürlerimi İletiyorum Çünkü Kendisi Herşeyin En İyisine Ve En Güzeline Layıktır Hizmetin Allahım Kendisine Uzun Ömürler Versin Ellerinizden Öpüyorum Herşey Gönlünüzce OLsun Allaha Emanet Olun Hayırlı Ramazanlar Sağlıkla Ve Selametle Kalın Kıymetli Oğlun Bu Yüce Teşkilatın Fahri Polisi ÖksüzYetim Ahmet Er NOT:SEVGİLİ SAYIN:M.SALİHKESMEZ ADANA İL EMNİYET MÜDÜRÜMÜZE HİTABEN YAZMIŞ OLDUĞUM BİR TEBRİK VE KUTLAMA MESAJIM...EN İÇTEN SEVGİLERİMLE.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.
1