Son Haberler
29.05.2012 Salı 17:09
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

SAMSUN - YAZ TATİLİNİ KİTAP OKUYARAK DEĞERLENDİRDİ
07.09.2010 16:39
SAMSUN (İHA) - Samsun Gazi Halk Kütüphanesi'nde Türkiye Okuyor Kampanyası çerçevesinde başlatılan ayın okuyucusu uygulamasında 13 yaşındaki Buse Yar, ayın okuyucusu seçildi.
Türkiye Okuyor Kampanyası çerçevesinde Samsun Gazi Halk Kütüphanesi tarafından sürdürülen ayın okuyucusu uygulaması çerçevesinde ağustos ayında 8 kitap okuyan 23 Nisan İlköğretim Okulu öğrencisi Buse Yar, yaz tatilini kitap okuyarak geçirmenin ödülü olarak ayın okuyucusu seçildi. Okumanın çok güzel olduğunu, hayal gücünü genişletip insanı rahatlattığını belirten Buse Yar, "Önceden kitap okumayı hiç sevmiyordum. Alacakaranlık isimli kitabı okuduktan sonra okuma isteğim arttı ve okumayı sevmeye başladım. Okumam daha güzel oldu ve sınavlarda daha başarılı oldum. Herkes bir kitap seçim okumaya başlamalı bence" dedi.
Ayın okuyucusu uygulamasını Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından başlatılan Türkiye Okuyor Kampanyası çerçevesinde yürüttüklerini belirten Gazi Halk Kütüphanesi Müdürü Türkan Koca, "Anne ve babaların ödül listesinde mutlaka kitap olmalıdır. Özel günlerde çocuğa kitap hediye ederek okuma alışkanlığı teşvik edilmelidir. Ayrıca çocuklara verilen harçlıkların bir kısmını kitap alarak harcamasının teşviki sağlanabilir" diye konuştu.
Türkan Koca, Ağustos ayının okuyucusu olan Buse Yar'a kitap hediye etti.
(DY-SA)
07.09.2010 16:35 TSİ
NNNN

YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.