Son Haberler
29.05.2012 Salı 19:08
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

SARIMSAK KRALI TARKAN
07.08.2010 07:48
KASTAMONU (İHA) - Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde düzenlenen 24. Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali etkinlikleri kapsamında Mega Star Tarkan sahne aldı.
Sarımsak Festivali'nin ikinci günü etkinlikleri kapsamında gerçekleşen konser Taşköprü Festival meydanında gerçekleşti. Yeni albümünün ilk festivalinde konser veren Tarkan'ı Taşköprü'de yaklaşık 30 bin kişi izledi. Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'ın sarımsaktan örülmüş taç ve sarımsak hediye ettiği Tarkan, sarımsak tacını başına takarak sarımsağın oldukça faydalı olduğunu söyledi. "Ben sarımsağı sürekli tüketiyorum" diyen ünlü Mega Star, sarımsağın söylenenlerin aksine gayet güzel koktuğunu
da iddia etti. Taşköprü Belediye Başkanı Arslan da Tarkan'a 41 adetten oluşan sarımsak demeti vererek yeni çıkardığı albüme başarılar diledi.
Kastamonu Cide'de Loç Vadisi'nde yapılması kararı alınan hidroelektrik santrali ile ilgili olarak da konuşan Tarkan, "Loç Vadisi'ne sahip çıkalım, bizim topraklarımız değerli. Hidroelektrik santrallerine karşı topraklarımızı koruyalım. Hes'e hayır" dedi.
Ünlü Mega Star Tarkan, seslendirdiği şarkılarıyla Taşköprülüleri coşturdu. Genç kızlar ise Mega Star'a yönelik açtıkları pankartla dikkat çekerken Tarkan'a sarılmak için çıkış kapısında izdihama sebep oldular. Yeni albümü ile ilgili soru yönelttiğimiz ünlü sanatçı, "Siz de gördünüz, konser boyunca alan hınca hınç doluydu. Yeni albüme verdiğim emeğe değdiği için çok mutluyum." dedi.
(AD-Y)
07.08.2010 07:48:31 TSI
NNNN
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.