Son Haberler
29.05.2012 Salı 23:49
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

ŞEHİDİN EŞİ ACI HABERİ BABASININ EVİNDE ALDI
01.07.2010 15:20
KONYA (İHA) - Siirt'in Pervari ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarıyla girilen çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Komanda Uzman Çavuş Yunus Berber'in eşi Yasemin Berber acı haberi ziyaret için geldiği Konya'daki babasının evinde aldı.
Çatışmada ağır yaralanan Piyade Komando Uzman Çavuş Yunus Berber, kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Şehit Uzman Çavuş Berber'in eşi Yasemin Berber'e acı haber, ziyaret için geldiği Konya'daki babası Mahmut Özalp'ın evinde verildi. Eşinin şehadet haberiyle gözyaşlarına boğulan Yasemin Berber, eşiyle en son dün sabah görüştüklerini belirterek, "Bana operasyona gitmediklerini ve rahat olmamı söyledi. Kapatırken de 2.5 yaşındaki kızımız Esila Nur'u öpmemi söyledi" diyerek gözyaşlarına boğuldu.
Öte yandan, şehit Uzman Çavuş Yunus Berber'in Bayburt 48. Piyade Tugayı'nda görevli olduğu ve geçici görevle Siirt'e geldiği öğrenilirken, şehidin cenazesinin baba ocağı olan Karaman'ın Ermenek ilçesinde düzenlenecek askeri törenin ardından ölen babası ve ağabeyinin mezarlarının yanına defnedileceği bildirildi.
(HİV-FM-Y)
01.07.2010 15:20:02 TSI
NNNN
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.