Son Haberler
29.05.2012 Salı 23:55
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

ŞEHİT POLİS EMRE YALÇIN TOPRAĞA VERİLDİ
27.07.2010 15:50
KADİRLİ (A.A) - Hatay'ın Dörtyol ilçesinde terör saldırısında şehit olan polis memurlarından Emre Yalçın, memleketi Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.
     Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, İslam dinine göre şehide saygı duyulması gerektiğini söyledi.
     Cerrah, alkış tutmanın doğru olmadığını, şehidin dua beklediğini belirterek, ''Bizlerin huzuru ve mutluluğu için görevi başında şehit olan evlatlarımıza dua edelim. Birliğimizi bozacak hainlere fırsat vermeyelim'' dedi.
     Şehit Yalçın'ın eşi Hatice ve yakınlarını Vali Cerrah teselli ederek, başsağlığı diledi.
     Bu sırada şehidin eşi Hatice, annesi Zübeyde, babası Hamza ve oğlu Batuhan Yalçın, Türk Bayrağına sarılı tabuta sarılarak gözyaşı döktü.
     Şehidin öz geçmişinin okunmasının ardından, törene katılanlardan bazıları, ''Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez'', ''Ne Mutlu Türküm Diyene'', ''Açılım İstemiyoruz'' diye bağırdı.
     Şehit Emre Yalçın'ın cenazesi, Merkez Hamidiye Camisi'nde kılınan namazın ardından Asri Mezarlık'ta bulunan Polis Şehitliği'nde toprağa verildi.
     Vali Cerrah, daha sonra tabutun üzerinden alınan Türk Bayrağını şehit babası emekli öğretmen Hamza Yalçın'a verdi. Tören sırasında saygı atışı da yapıldı.
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.