Son Haberler
29.05.2012 Salı 18:02
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ KEKLİKÇİ'YE SON GÖREV
21.07.2010 15:35
GAZİANTEP (A.A) - Hakkari'nin Çukurca ilçesinde terör örgütü üyeleri ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Komando Uzman Çavuş Mesut Keklikçi'nin (23) cenazesi, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde toprağa verildi.
     Şehit Keklikçi için Kozdere Köyü Mameyler Mezrası Camisi'nde tören düzenlendi.
     Törene, şehidin annesi Şengül Keklikçi ile kardeşleri ve yakınlarının yanı sıra Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Vali Vekili Mehmet Okur, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mahmut Durdu ve Halil Mazıcıoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Birol Şimşek, askeri ve idari yetkililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.
     Törene katılan vatandaşlar, terör örgütü aleyhine sloganlar attı.
     Şehidin cenazesi, cenaze namazının ardından konvoy eşliğinde köy mezarlığına götürülerek, babası Ethem Keklikçi'nin mezarının yanına defnedildi.
     Şengül Keklikçi, tören sırasında, ''oğlunu dimdik yolcu ederek'' teröristleri sevindirmeyeceğini söyledi.
     Elindeki oğlunun fotoğrafını sık sık öpen ve gazetecilere gösteren anne Keklikçi, şunları kaydetti:
     ''Türkiye seninle gurur duyuyor oğlum. Teröristleri sevindirmem. Gider dağlarda yatarım, onların hepsini vururum. 2 oğlum daha var. Vatan sağ olsun oğlum, şehidim. Bayrağımızı kimse indiremez, teröristler boşa sevinmesin. Bir Mesut gider, bin Mesut gelir.''
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.