Son Haberler
29.05.2012 Salı 18:13
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

"Sen kimsin bizi ihanetle suçluyorsun"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hiç kimsenin partisini verdiği sözleri tutmamak ya da yalan söylemekle suçlayamayacağını belirterek, ''Sen kimsin bizi ihanetle suçluyorsun? Bizim kitabımızda ihanet yoktur. İhaneti merak ediyorsan, git Erbakan'a sor'' dedi. 25.07.2010 23:24

KAYSERİ (A.A) -
     Kılıçdaroğlu, Kayseri'nin Bünyan ilçesinde esnaf ziyareti yaptı, vatandaşa hitap etti.
     Partisinin, Başbakan Erdoğan'ın önce ezberini, sonra kimyasını bozduğunu ileri süren Kılıçdaroğlu, ''Şimdi de ağzı bozuldu. Efendi davrandık diye bizi hafife almasın'' dedi.
     Başbakan Erdoğan'ın seçilmeden önce dokunulmazlıkları kaldırma sözü verdiğini, çıktığı televizyon programlarında bunu söylediğini, ancak sözünü tutmadığını savunan Kılıçdaroğlu, ''Dokunulmazlıkları kaldıracağım, diye söz verdi. Sözünü tutmadı. Yiğit adamsan, verdiğin sözün arkasında dur. Senin ses kaydını çıkaracağım. Onun yalanlarını yakasına yapıştırmazsam, bana da Kemal Kılıçdaroğlu demesinler'' diye konuştu.
     Babasının kendisine, ''Sen doğru dur, eğri belasını bulur'' sözünden ayrılmamasını vasiyet ettiğini anlatan Kılıçdaroğlu, ''Biz eğri nedir, bilmeyiz. O eğri duruyor, halkın oylarıyla belasını bulacak'' dedi.
     Başbakan Erdoğan'ın, 12 Eylül mağdurlarını istismar ettiğini öne süren Kılıçdaroğlu, ''Siz, bir tane AKP'linin 12 Eylülde işten atıldığını, işkence gördüğünü, gördünüz mü? Ülkücüler, solcular hapis yattı. Bedel ödemiş insanların acılarını istismar ediyor. Sen kim oluyorsun? Sen, Kenan Evren'in yetiştirmesisin. Önce ona bak'' dedi.
     Vatandaşlardan, 12 Eylül'de yapılacak referandumda ''hayır'' oyu vermelerini isteyen Kılıçdaroğlu, oy pusulalarında ''evet''in beyaz, ''hayır''ın ise kahverengi olduğunu hatırlattı.
     Kılıçdaroğlu, Bünyanlılara, ''Hayır, kahverengi. Kahvenin bizim için önemi var. Bunlara bir kahve içirin ki, 40 yıl unutamasınlar. Oyunuz, kahverengi olsun'' diye seslendi.
    
     -YEDİSU BELEDİYE BAŞKANI DİSİPLİNE SEVK EDİLECEK-
    
     Bu arada, CHP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Suha Okay, referandumda ''Evet'' oyu vereceğini söyleyen Bingöl'ün CHP'li Yedisu Belediye Başkanı Mehmet Şerif Memioğlu'nun, parti disiplinine ve programına aykırı davranması nedeniyle, disipline sevk edileceğini söyledi.

YORUMLARINIZ
saalih - 26.07.2010 17:50
bay kemal ağa sana kise ihanet ettin demiyor sadece brütüs diyorlar..
bunu da kendi çelişkili lafların ve hareketlerinden çıkarıyoruz..
baykal efendiyi tahttan indiren gizli güç seni çıkardığına göre böyle düşünmemiz doğaldır..
çelişkili politika olarak ise dün 12 eylülcüler yargılansın diyen chp bugün hayır yargılanmasın demeye getiriyor..
bumudur savunulacak chp politikası
O.TOPTAŞ - 26.07.2010 10:45
sayın kılıçtaroğlu hani demokrasi var diyorsun chp de demokrasi varmı varsa YEDİSU BELEDİYE BAŞKANINI NEDEN DİSİPLİNE SEVK EDİYORSUN BUMU SENİN DEMOKRASİN HERKES GERİ ZEKALI TEK SEN BİLMİŞSİN HERKESE SAYGI DUYMAK ZORUNDASIN DEMEKKİ SENDE DEMOKRASİ YOK ÇÜNKÜ
SEN ÖNDER SAV NE DERSE O OLUR.
- 26.07.2010 03:21
seni suçlayan yok sen sadece pivotsun sana bası veren sav
HATADAN DÖNMEK 17.07.2010 - 25.07.2010 21:25
İHANET KELİMESİNİ KULLANANLAR OY VERMESEMDE ERBAKANI NASIL YÜZ ÜSTÜ BIRAKIP GİTTİKLERİ BİLİNİYOR YOK HAYIR DİYOR SANIZ AKPYİ KURACAĞINIZA SAADETİ TERCİH ETSEYDİNİZ BAZILARI BAZIOLARINDAN GÖRDÜĞÜNÜ UYGULUYOR KIZMANIN ANLAMI YOK
xxx - 25.07.2010 17:14
''Siz, bir tane AKP'linin 12 Eylülde işten atıldığını, işkence gördüğünü, gördünüz mü? Ülkücüler, solcular hapis yattı.
****

Ak Partinin kuruluş tarihinden haberiniz yok herhalde?
12 Eylül onlara zulüm için bahane bulamadıysa, darbeleri
olgunlaştırmak için eline silah tutuşturulanlardan olmadıysalar bu kabahat mi?Onların yargı zulmüne maruz kalmaları yeterli değil mi?Belediye başkanlığı döneminde bile okuduğu şiir sebebiyle tutuklandı.Ya siz ne yapıyordunuz o zamanlar; şiir okuyanları mı gammazlıyordunuz?
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.
1