Son Haberler
29.05.2012 Salı 21:24
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

ŞERZAN KURT DAVASI
09.08.2010 15:34
BATMAN (İHA) - Batman Demokrasi Platformu, Şerzan Kurt davasının Eskişehir'e alınması nedeniyle basın açıklaması yaptı. Batman Demokrasi Platformu, 11 Mayıs 2010'da Muğla'da çıkan olaylarda isabet eden kurşun sonucu ölen Muğla Üniversitesi öğrencisi Batmanlı Şerzan Kurt'un davasını sahiplenip davayı takip edeceklerini açıkladı. Konuyla ilgili Gülistan Caddesinde yapılan basın açıklamasına SES Batman Şube Başkanı Deniz Topkan, BDP Batman İl Eşbaşkanları Şehmus Aslan ve Saadet Becerikli, Batman Belediye
Başkan Vekili Serhat Temel, Petrol İş Sendikası Batman Şube Başkanı Mustafa Tekik ve İHD Batman Şube Başkanı Osman Künteş katıldı. Açıklamadan önce söz alan Petrol İş Sendikası Batman Şube Başkanı Mustafa Tekik, "Bu davanın Eskişehir'e alınması halklar arası barışı ve ülkedeki demokrasi mücadelesini sabote etmeye yöneliktir" dedi.
Açıklamayı okuyan SES Batman Şube Başkanı Deniz Topkan, Şerzan Kurt davasının Eskişehir'e alındığını belirterek "Bulanık ve Uğur Kaymaz davalarında olduğu gibi Şerzan Kurt davasında da davacıları değil, davalıları yani sanıkları korumaya yönelik bir tutum olduğu ve davayı sahiplenenleri sindirme politikası izlendiği kuşkusu uyanmaktadır. Şerzan Kurt davasının Eskişehir'e alınmasını 'olayın faillerini aklayacağız' olarak algılamaktayız" dedi.
Davanın Eskişehir'e alınmasının adalete olan güvenlerini sarstığını belirten Topkan, davayı sahipleneceklerini ve dava sürecine katılacaklarını sözlerine ekledi.
(ZG-ZG-HO-Y)
09.08.2010 15:33:35 TSI
NNNN
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.