Son Haberler
30.05.2012 Çarşamba 00:10
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

SİİRT POLİS MESLEK YÜKSEK OKULU MEZUNİYET TÖRENİ
02.07.2010 17:01
SİİRT (İHA) - Siirt Polis Meslek Yüksek Okulu 4'üncü dönem mezunları için tören düzenlendi. Bu dönem 104 öğrencinin mezun olduğu açıklandı. Vali Musa Çolak, yaptığı konuşmada, dün Pervari ilçesinde yaşanan terör olayına değinerek, terörle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.
Polis Meslek Yüksek Okulu 4'üncü dönem mezunları için düzenlenen törende konuşan Siirt Valisi Musa Çolak, "30 Haziran 2010 günü ilimiz Pervari ilçesi, Sarıyaprak köyü kırsalında konuşlu bulunan üs bölgesine, bölücü hain terör örgütü mensuplarınca yapılan hain saldırı sonucu, 5 vatan evladımızı şehit verdik. Olay bölgesinde yapılan operasyonlar sonucu, kahraman güvenlik güçlerimizin azimli ve kahramanca mücadelesi sonucu, 12 hain bölücü örgüt mensubu etkisiz hale getirildi. Kahraman güvenlik güçlerimize
yapılan bu hain kahpece saldırıyı nefretle, şiddetle lanetliyorum. Bölücü terör örgütü bitirilene kadar bu mücadele büyük bir kararlılıkla sürdürülecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu saldırıların, devletimizi ve milletimizi zayıflatacağını, halkımızın huzur ve güvenliğini bozacağını düşünenler, büyük gaflet içindedirler. Terörü kullanan, onu himaye eden ve destek verenler, hiçbir zaman hain emellerine ulaşamayacaklardır" dedi.
Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Cumali Aslancan mesleğe yeni giren polislere seslenerek, "Görevinizde renk, ırk, dil, din ayrımı yapmadan herkese eşit yaklaşmanızı, kültürümüzün temel değerlerini iyi anlayıp bunları mesleğinizle harmanlamanızı, Yunus'un kalp kırmama konusundaki hassasiyetini, Mevlana'nın dünyayı kucaklayan sevgisini, Hacı Bektaşı Veli'nin engin şefkatini, Fatih'in çağ açıp çağ kapatan ferasetini, Atatürk'ün cesaretini düstur edinmenizi istiyorum" şeklinde konuştu.
Dönem birincisi Mustafa Gökçekuyu bir konuşma yaparak yaş kütüğüne plaket çaktı. Daha sonra ilk üç dereceyi paylaşan Mustafa Gökçekuyu, Çağdaş Turan ve Halil Serbest ile ilk on dereceyi paylaşan diğer öğrencilere ödülleri Vali Çolak ve diğer yetkililer tarafından verildi. Mezuniyet töreni spor gösterileri resmi geçit ve keplerin havaya fırlatılması ile sona erdi.
Törene 3. Komando Tugay Komutan Vekili Albay Şafak Gök, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Karamık, Ağır Ceza Reisi Yıldırım Şafak, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve mezunların aileleri katıldı.
(ZKG-ZG-CMH-Y)
02.07.2010 17:00:56 TSI
NNNN
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.