Son Haberler
29.05.2012 Salı 16:12
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

SİVAS - KÖYDES'TEN İKİNCİ ASLAN PAYI
18.08.2010 13:55
SİVAS (İHA) - KÖYDES'e gelen ikinci yatırımlarda ilçelerin kasasına girdi. Bu yıl ikinci kez yapılan yatırımda aslan payını Yıldızeli Kaymakamlığı aldı.
Yıldızeli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan, "Bu yıl iki defa yapılan yatırımdan ikisinde de en büyük yatırımı Yıldızeli ilçesi aldı. İlk olarak 1 milyon 800 bin lira, ikinci seferde ise 1 milyon 539 bin lira alınarak aslan payını Yıldızeli'ne kazandırdık. Alınan bu yatırımlar ile köylerdeki sıkıntıların büyük bir bölümünü çözülecek. Alınan ikinci yatırım ile 32 km birinci kat asfalt, 30 km ikinci kat asfalt ve Sarıyar Köyü'nün köy içi parke taşı döşemesini yapacağız" şeklinde konuştu.
İlçenin çok sıkıntıları olduğunu belirten Erdoğan, "Bu sıkıntıları aşmak için bütün ekibimizle birlikte yoğun bir şekilde çaba harcıyoruz. En büyük sorunlarımız yol sorunu. Bu sorunu aşmak için bu yıl 2 adet kamyon, 1 adet yükleyici kepçe, yine 1 adet kazıyıcı ve eksvatör aldık. Bunun açılışlarını valimiz ile birlikte yaptık. Bizler bu araçları alarak yol yapımında ortaya çıkan maliyeti en az seviyeye indirdik ve bununla birlikte Sivas'ta ilçelere örnek olduk. Aldığımız bu yatırımları en iyi şekilde değerlendirerek sıkıntılarımızı en aza indireceğiz" dedi.
Yıldızeli ilçesine KÖYDES projesi kapsamında Maliye Bakanlığından, bu yıl toplam 3 milyon 339 bin lira kaynak kazanıldığı bildirildi.
(AK-TB-BY-Y)
18.08.2010 13:51 TSİ
NNNN

YORUMLARINIZ
meçhul birisi - 25.09.2010 00:17
aslan payını daha çok malum köylere aktarıyorlar.diğerleri üvev evlat mı?
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.
1