Son Haberler
29.05.2012 Salı 16:47
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

SUYLA DOLU İNŞAAT ÇUKURUNA GİREN ÇOCUĞUN CESEDİNE ULAŞILDI
13.07.2010 14:20
İSTANBUL (İHA) - Üsküdar'da inşaat için açılan temel çukurundaki suya serinlemek için giren çocuğun cesedine ulaşıldı.
Olay, Bulgurlu Mahallesi Üçpınarlar Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 1.5 yıl önce kazılan ve zamanla yağmur sularının dolmasıyla gölet halini alan inşaat çukuruna arkadaşları K.C.T. ve A.D. ile gelen İsmail Bülbül, serinlemek için suya girdi. Etrafı teneke bariyerlerle çevrili olan inşaatın temelindeki suyla serinlemek isteyen Necmiye Güniz İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi Bülbül, bir süre sonra gözden kayboldu. Bunu fark eden yakınlardaki bir sitenin görevlisi ise hemen polise
haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, K.C.T ve A.D'nin verdiği bilgiler doğrultusunda arama çalışması başlattı. Olay yerine itfaiye ekipleri çağrılırken, polis memurlarından Ejder Işık ile bir vatandaş suya girerek kaybolan çocuğu aradı. Bir görgü tanığı, çocukların bariyerlerin altından sürünerek suya girdiklerini ifade ederek, "Şuan arama çalışmaları sürüyor. Burası inşaat için açılmış çukur. İnşaat durunca burası da suyla dolmuş" dedi.
Olay yerine gelen dalgıçlar İsmail Bülbül'ün bulunması için çalışma başlattı. Kısa bir süre devam eden arama çalışmalarının ardından Bülbül'ün cesedine 3 metre derinlikte ulaşıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(HÖ-ÇK-Y)
13.07.2010 14:19:21 TSI
NNNN
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.