Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.
Başbakan ailesinden gizli asılmış gençlerin son mektuplarını okuyor.. 18 yaşından küçük asılmış gençlerin şiirlerini okuyor. Bitsin bu karambol istiyor.Kasımpaşalı bir şiir meraklısı, ülkenin trajedilerine dokunuyor.. Dokunmakla kalmıyor, hepimizi sarsıyor.
Bütün yapılan işkenceleri anımsatıyor.Her kesimden mağdur olan kesitlerin dertlerini okuyor. Metrisin Bayram paşanın dili olsa da konuşsa diyor.Buna Diyarbakır cezaevini de katıyor.
İşte 30 yıl sonra yine bir 12 Eylül fününde bu cinayetlerle hesaplaşacağız diyor. 12 bu hesaplaşmanın günü olabilir mi? Başbakan 12 Eylül ile yüzleşip , hesaplaşacaklarını söylüyor. Dar ağaçlarının destanını yazmak istiyor. Dönemin mahcuplarını arıyor.
Ben de testereye uygun görülmüş yakınlarımın ,planlanan gelecekteki yerine lanet ediyorum. Böyle birşey olmayacak, ama benim lanetim onların üzerinde kalacak..