Son Haberler
30.05.2012 Çarşamba 06:49
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

TRABZON - OF’TA KÖYLERE KAYMAKAMLIK’TAN YENİ DOLMUŞ DURAKLARI
09.07.2010 11:56
TRABZON (İHA) - Trabzon’un Of Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen proje ile köylerden ilçe merkezine gelen vatandaşların dolmuş beklerken yağmurdan ıslanmamaları ve güneşten korunmaları amacıyla dolmuşların yoğun olarak kullandıkları güzergahlara duraklar konuldu.
Of Kaymakamı Tuncay Sonel’in İl Genel Meclisi üyeleri ve daire amirleri ile birlikte her hafta gerçekleştirdiği köy gezileri esnasında, vatandaşların gelişi güzel ve güvensiz bir şekilde yol kenarlarında dolmuş beklemeleri, yağmurlu günlerde ıslanmalarını tespit etmeleri sonucunda, Of Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen proje ile yerleşimin yoğun olduğu bölgelere dolmuş durakları yerleştirildi ve kullanılamaz durumda olan eski duraklar da yenileri ile değiştirilerek görüntü kirliliği de ortadan kaldırılmış oldu.
“Marka Of’umuzun marka insanına ne yapsak azdır” diyen Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Köylere Hizmet Götürme Birliği aracılığıyla gerçekleştirdikleri proje ile köylerden ilçe merkezine gelen vatandaşlarımızın dolmuş beklerken mağduriyetlerini gidermeyi amaç edindiklerini belirtti. Of–Taşhan arası yapımı gerçekleştirilen 14 km duble yol çalışmasının bitmesiyle birlikte bu bölgede bulunan köylerimizin güzergahlarına da duraklar koyacaklarını söyleyen Kaymakam Sonel, bu projede bizlere destek veren İl Genel Meclisi üyelerimiz Halim Kaya, Ahmet Çapoğlu, Dursun Yüksel ile Köy muhtarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
(BK-ÖS-Y)
09.07.2010 11:52 TSİ
NNNN

YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.