Son Haberler
29.05.2012 Salı 22:52
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

TRABZON - VALİ KIZILCIK ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER İLE İFTAR YEMEĞİNDE BİRARAYA GELDİ
20.08.2010 08:41
TRABZON (İHA) - Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, şehit yakınları ve gazilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Vali Kızılcık, şehit yakınları ve gazilerle tek tek yakından ilgilenirken, çocuklara çeşitli oyuncaklar vererek onlarla sohbet etti.
Trabzon'un Akçaabat ilçesindeki Körfez Restoran’da verilen iftar sonrası bir konuşma yapan Vali Kızılcık, kendileriyle bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, "Sizlerle beraber olmanın hazzını ve mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz. Sizlerle beraber bu akşam iftar edip şehitlerimizin bizlere emaneti olan sizlerin bir nebze olsun yalnızlığını giderebilir ve devletimizin her bakımdan sizlerle beraber olduğunu gösterebilir, hissettirebilirsek ne mutlu bize. Bu duygu ve düşüncelerle tertip ettiğimiz iftar yemeğine teşriflerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum ve şehitlerimizin bizlere birer emaneti olduğunuzu da bir kere daha hatırlatmak istiyorum” dedi.
Öte yandan Vali Kızılcık, 5 Eylül 2008 tarihinde Şırnak'ın Güneyçam Köyü yakınlarında teröristlerin yola döşediği mayının patlaması sonucu şehit düşen uzman çavuş Mustafa Aliyazıcıoğlu'nun kızları Ceren ve İrem Aliyazıcıoğlu'na bir süre önce valilikte yapılan madalya töreni sonrası kendileriyle birlikte çektirdiği fotoğrafı kardeşlere hediye etti.
(BK-ÖS-Y)
20.08.2010 08:37 TSİ
NNNN

YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.