Son Haberler
29.05.2012 Salı 20:52
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

TURİSTLER MÜHÜRLENEN OTELDEN ÇIKARILDI
10.07.2010 13:51
ANTALYA (İHA) - Antalya'nın Alanya ilçesinde belediyenin ruhsat için ortaya koyduğu şartları yerine getirmediği gerekçesi ile oteldeki 400 müşteri boşaltılarak mühürlenmek için işlemine başlandı.
Alanya'ya bağlı Konaklı beldesinde 400 yataklı Eliz Beach Otel Konaklı Belediyesi tarafından mühürlenmek üzere otelde konaklayan Türk, Rus ve Polonya vatandaşı müşterileri boşaltıldı. Konaklı Belediyesi tarafından otel yetkililerine tebliğ edilen yazıda 'iş yeri açma ve çalıştırma' ruhsatındaki problemlerin çözüme kavuşmamasından 9 Temmuz 2010 sabah 09.00'da kapatılacağına belirtilerek, 'Yanıcı, yakıcı, kokucu ve patlayıcı' maddelerden arındırılması belirtilerek kapatma yazısı tebliğ edildi. Oteldeki
müşterileri getiren tur acentelerine haber verilerek müşterilerin mağdur olmamaları için başka otellere aktarılarak boşaltılmasının istendiği otelde, müşteriler boşlatılmayınca Belediye Zabıtası ve Konaklı Jandarma Karakolu'na bağlı bir timin gözetiminde boşlatıldı. Otel yetkilileri açıklama yapmaktan kaçınırken tatilciler ise oteldeki hizmetten dolayı memnun olmadıklarını tatilleri süresince sürekli aynı yemekleri yemek zorunda kaldıklarını dile getirdiler.
Bam Tur Bölge Müdürü Gökhan Kudu, "Yaşadığız olay bizleri oldukça üzdü. Sezon başında 160 bin TL ile garanti müşteri olarak girdik. Sezon başında oldukça memnunduk ancak daha sonra kendi iç hesaplaşmalarından dolayı bu aşamaya geldik. Oteldeki müşterilerimiz için otel ayarlıyoruz. Müşterilerden özür diliyoruz. Mağduriyet tamamen otelden kaynaklanmakta" dedi.
(RY-CMH-Y)
10.07.2010 13:50:37 TSI
NNNN
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.