Son Haberler
30.05.2012 Çarşamba 04:04
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

TÜRK ÖĞRENCİNİN "WORK AND TRAVEL" MACERASI ÖLÜMLE SON BULDU
20.07.2010 09:19
ABD'ye "Work and Travel" programıyla gelen 22 yaşındaki Türk öğrenci, Wisconsin nehrinde boğuldu. Talihsiz bir şekilde can veren Türk öğrencinin nehrin Birchcliff Beach bölgesinde akşam saatlerinde suya girdiği ve akıntıya kapıldığı öğrenildi. Öğrencinin cesedine ancak gece 22.30'da bölge itfaiyesine bağlı dalgıçlar tarafından ulaşıldı. NEW YORK (ANKA) -Can Kamiloğlu Bildiriyor- ABD'ye "Work and Travel" programıyla gelen 22 yaşındaki Türk öğrenci, Wisconsin nehrinde boğuldu. Talihsiz bir şekilde can veren Türk öğrencinin nehrin Birchcliff Beach bölgesinde akşam saatlerinde suya girdiği ve akıntıya kapıldığı öğrenildi. Öğrencinin cesedine ancak gece 22.30'da bölge itfaiyesine bağlı dalgıçlar tarafından ulaşıldı.
Adams County Şerif bürosundan yapılan açıklamada, boğulan gencin J1 vizesiyle "Work and Travel" program kapsamında çalışmak için bölgeye geldiği, Türk öğrencinin kimliğinin ise yakınlarına haber verildikten sonra açıklanacağı bildirildi.
22 yaşındaki Türk gencinin Chula Vista Resort isimli tatil köyünde çalıştığı öğrenilirken, ANKA'ya konuşan tesis yetkileri, olaydan duydukları üzüntüyü dile getirerek, "22 yaşında bir gencin ani şekilde ölümü tüm çalışanları yasa boğdu" dediler.(ANKA)
(CK/DS/ÖMR)
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.