Son Haberler
30.05.2012 Çarşamba 02:41
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

TÜRKİYE JOKEY KULÜBÜ KOŞUSU, İRLANDA'DA KOŞULDU
23.07.2010 15:33
İSTANBUL (İHA) - İrlanda'nın en önemli hipodromları arasındaki Leopardstown Hipodromu bugün Türkiye Jokey Kulübü Koşusu'na ev sahipliği yaptı. TJK Kupasını İrlanda Tarım, Gıda ve Balıkçılık Bakanı Brendan Smith verdi.
G3 sınıfta koşulan TJK Koşusu'nda altı 3 ve yukarı yaşlı İngiliz atı potayı önde geçebilmek adına mücadele verdiler. 2000m çim pistte koşulan Türkiye Jokey Kulübü Koşusu'nu dünya yarışçılığının ileri gelen ekürilerinden Khalid Abdullah'ın sahibi olduğu Famous Name ( Dansili - Fame At Last / Quest For Fame) isimli safkanı kazandı.
Khalid Abdullah'a ait Juddmonte Farms tarafından yetiştirilen Famous Name potoyu jokeyi P. J. Smullen idaresinde 1.54.62 bitiriş derecesi ile önde geçerken ikincilik Johnny Murtagh ile yarışa katılan Michael Tabor'un safkanı Steinback'in oldu. Türkiye Jokey Kulübü Koşusu'nun üçüncüsü ise Mrs. D. F. O'Rourke'ye ait bir isim olan ve yarışa W. J. Supple ile katılan Bea Remembered oldu.
Birincilik ikramiyesinin 39 bin euro, ikinciliğin 11 bin 400 euro, üçüncülüğün 5 bin 400 euro ve dördüncülüğün bin 800 euro olduğu koşuda kazanan atın sahibine kupasını Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Behçet Homurlu'nun ricası üzerine İrlanda Tarım, Gıda ve Balıkçılık Bakanı Brenden Smith verdi.
Kupa törenine TJK Yönetim Kurulu Başkanı Behçet Homurlu ile Genel Sekreter Bahadır Gödek de katıldılar.
(BB-ERS-ERS-S)

23.07.2010 15:34:01 TSI
NNNN
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.