Son Haberler
07.02.2012 Salı 11:20
USD 1,7530 EUR 2,3010 EUR/USD 1,3126 IMKB100   60526/%-0,24
ISTANBUL Salı: 4°C/7°CÇarşamba: 1°C/3°CPerşembe: 0°C/2°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

"Türkiye kendisiyle uğraşıyor"
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, ’’Sanki Türkiye kendi kendisiyle uğraşıyor. Sağ elimizle sol elimiz, sağ ayağımızla sol ayağımız birbiriyle kavga ediyor. Devletin kurumları birbirine tuzak kurar mı? Bu devletin kurumlarına hepimizin ihtiyacı var’’ dedi. Baykal, ülkenin son günlerde anlamsız, yanlış, sakıncalı gerilimlerin, tartışmaların ve kavgaların içine sürüklendiğini vurguladı. 03.07.2009 16:47
AA - Deniz Baykal, Bolu’nun Mudurnu ilçesinde kutlanan Mudurnu İpek Yolu Kültür, Sanat ve Turizm Festivali töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin her yerinde, çok büyük ekonomik güçlüklerle karşı karşıya olunduğunu, toplumun çeşitli kesimlerinin ekonomik açıdan büyük acılar yaşadığını savundu.
     CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, şöyle konuştu:
     ’’Sanki Türkiye kendi kendisiyle uğraşıyor. Sağ elimizle sol elimiz, sağ ayağımızla sol ayağımız birbiriyle kavga ediyor. Devletin kurumları birbirlerine tuzak kurar mı? Bu devletin kurumlarına hepimizin ihtiyacı var. Hepsi birbirine saygı gösterecek. Hepsi birbirine değer verecek. Bu memleketin yargıya da ihtiyacı var. Bu memleketin Silahlı Kuvvetlere de ihtiyacı var. Bu Meclisin TBMM ve Hükümetin görevini Anayasa çerçevesinde güzel şekilde yapmasına da ihtiyacı var. Basına da ihtiyacımız var. Niye birilerimiz eline gücünü alınca (Ben sana gösteririm) deyip basını susturmak için, televizyonları susturmak için, kendi ipoteği altına sokmak için bir emir kumanda zinciri altına sokmak için, her türlü imkanı kullanmayı kendisine hak biliyor? Böyle demokrasi olur mu? Yargı siyasetin emrine girerse iyi mi olur? Yargının bir kısmına el atacaksın o kısmını öbür kısmına karşı çıkaracaksın daha geniş kısmına el atmak için her türlü tertip sürdüreceksin. Gece yarısı darbeler yapacaksın. Bundan Türkiye’ye hayır yok. Bundan Anadolu’ya hayır yok. İşimize bakalım. İşimiz Türkiye’yi kalkındırmak."
YORUMLARINIZ
erhan - 03.07.2009 18:20
Allah askina sussun bu adam artik. CHP de baykaldan baska hicmi adam yok? biktik artik bu tür konusmalardan.
RC - 03.07.2009 17:13
Fitne fesat çıkaran kendisi sonra millet kavga ediyormuş. Türkiye elli senedir senin gibi darbeciler yüzünden kavga ediyor.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.
1

Share on Facebook