Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.
Türkiye’de kadınlar her üç dakikada bir dayak yiyorlarmış.Doğada en vahşi hayvanların dişileri bile dayak yemiyor.Çitleşmek istedikleri erkeği ddövüştürerek seçiyorlar.Kim güçlü ise hareme o giriyor.Sürü halinde yaşayan hayvanlarda lider erkek bütün dişilerle çitleşiyor.Taa ki onu devirecek bir başka erkek ortaya çıkana kadar.
Bir dişi panda gereğinde beş erkek pandayı dövüştürüp beğenmezse hiçbiri ile çitlexşmeden sahayı terk ediyor.
Kominist ülkelerde kadın erkek eşit paraya sahip olduğundan erkeklerin gücü azla belli değil.Orada da kendini kadınlara beğendirmek söz konusu olabilir.Zira kadtınlar çok özgür.
Toprağa yerleşmek ve paranın erkeğin elinde yoğunlaşması böyle bir psikopatik ortamı oluşturuyor.Erkekler sebepsiz yere kadınları dövüp, belkide sekse yaklaşıyorlar.
Dünyanın her yerinde erkekler dayak işine girişiyorlar..Parasal eşitlik olunca işler arklı oluyor.