Son Haberler
30.05.2012 Çarşamba 07:08
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

U2 DEVLET BAŞKANI GİBİ KORUNDU
06.09.2010 16:42
İSTANBUL (İHA) - İstanbul'da bu akşam konser verecek olan rock müzik grubu U2'nun solisti Bono ve arkadaşlarına, konuk devlet başkanlarını koruyan polis ve korumalar eşlik etti.
Bono ve arkadaşları, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda verecekleri konser için Çırağan Sarayı'ndan ayrıldı. Grubun Çırağan Sarayı'ndan çıkışı sırasında geniş güvenlik önlemleri alındı. Genellikle konuk devlet başkanlarının güvenliği için yapılan uygulama U2 içinde uygulandı. Bono ve arkadaşlarının içinde bulunduğu aracın önünde bir trafik eskortu, arkasında ise yabancı devlet başkanlarına verilen polis arabaları ilerledi. U2'nin gittiği güzergahlar da trafik polisleri tarafından açıldı.
Öte yandan çok sayıda U2 hayranı konser alanına gitmek üzere Taksim Meydanı'nda otobüse binmek için sıraya girdi. Konsere torunuyla birlikte gitmeye çalışan yaşlı bir kadın, torununu sırada bırakıp, erkenden otobüse bindi. Yaşlı kadının dışarıda kalan torunu ise, "Anneannemle konsere gidiyoruz. Çok heyecanlıyız" dedi.
Türklerin yanı sıra diğer ülkelerden gelen çok sayıda kişi de Taksim'de U2 konserine gitmek için sırada bekledi. Almanya ve Yunanistan'ın yanı sıra sel felaketiyle mücadele eden Pakistan'da da konser için Türkiye'ye gelenler olduğu görüldü. Pakistan'dan bugün geldiklerini belirten U2 hayranları, "Konsere gidiyoruz. U2'yu çok seviyoruz" şeklinde konuştu.
Yunan ve Alman hayranları da U2'nun konseri için Türkiye'ye geldiklerini söyledi.
(EY-ÇK-CMH-Y)
06.09.2010 16:42:09 TSI
NNNN
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.