Son Haberler
30.05.2012 Çarşamba 06:15
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

UŞAK - İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI YOL ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ
23.07.2010 10:08
UŞAK (İHA) - İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun, idare tarafından sürdürülen köy yollarındaki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Bu yaz yaklaşık 100 kilometre köy yolu asfaltlamayı planladıklarını belirten Ali İhsan Uzun çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi.
Bahar aylarındaki yoğun yağışlar nedeniyle asfaltlama çalışmalarının geç başladığını ifade eden İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun, 2010 yılında bugüne kadar yaklaşık 22 kilometre birinci kat ve ikinci kat asfalt yaptıklarını bildirdi. Merkez ilçeye bağlı Yavu köyünde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen ve köy Muhtarı Tahsin Alkan’dan köyün sorunlarını dinleyen Uzun, “KÖYDES ve Özel İdare imkanlarıyla toplam bu yıl toplam 100 kilometre yol yapacağız”dedi. İl genelinde asfaltsız köy yolu bulunmadığını ve bazı köylerde köy içi yollarında asfalt hale getirildiğini belirten Ali İhsan Uzun şunları söyledi; “ Bu yıl yağmurların yoğun ve uzun süreli olmasından dolayı İl Özel idaresi olarak asfalt çalışmalarına geç başlamak zorunda kaldık. Aynı zamanda yağmurlar dolayısıyla köy yollarında yer yer bozulmalar meydana geldi. Yıl boyunca bozulmalar olan bölümlerde yama çalışmalarımız devam etmekle birlikte, daha önce 1.Kat Asfalt çalışması yapılan yollarımızın korunup, yıllarca kullanılabilmesi için 2.Kat Asfalt çalışmalarına başladık. Çalışmaları yerinde görmek ve çalışan personelimize teşekkür etmek için geziler düzenliyoruz. Bu sezon; Banaz Baltalı-Çamsu yolu, Banaz Reşadiye-Yazıtepe Yolu ve Banaz Küçükler yolunda 2.kat asfalt çalışmaları tamamlandı. Bu güne kadar 22 kilometre 2. kat asfalt çalışması tamamlandı. 2010 yılı hedefimiz 100 kilometre asfalt yapmak. İdaresi olarak stabilize yol, gölet yapımı, spora destek, tarıma destek, eğitime destek, kültür ve turizme destek vermenin yanında köy yollarımızdaki asfalt çalışmalarımız da yoğun bir şekilde devam etmektedir. Yapılan bu 2.kat asfalt ile yollarımız hem daha kullanışlı hale gelmekte, hem de geçtiğimiz senelerde yapımı tamamlanan 1. Kat asfaltlar korunarak yolların uzun yıllar kullanılabilmesi sağlanmaktadır. Bu çalışmalarımızı gerçekleştiren İl Özel İdaresi personeline yoğun gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum”
Yavu Köyü Muhtarı Tahsin Alkan ise idarenin hizmetlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek köylerdeki yol sorunlarının çözülmüş olmasının ulaşımı kolaylaştırdığını dile getirdi.
(KY)
23.07.2010 10:04 TSİ
NNNN

YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.