Son Haberler
30.05.2012 Çarşamba 06:23
Yerli Medya
Faydalı Linkler
Yabancı Medya
Eğlenceli Linkler
Reklam & Bilgi
Bize Ulaşın
HaberX English
RSS
HaberX Mobile
Favorilerime Ekle
Anasayfam Yap
HaberX 'te Ara
Haber Arşivi
USD
1,7570
EUR
2,3630
EUR/USD
1,3449
IMKB100
59737/%0,00
ISTANBUL
Perşembe: 15°C/21°C
Cuma: 15°C/22°C
Cumartesi: 14°C/23°C
Havadurumu ayarlari
Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.
ADANA
ADIYAMAN
AFSIN
AFYONKARAHISAR
AGRI
AKCADAG
AKCAKOCA
AKDAGMADENI
AKSARAY
AKSEHIR
ALANYA
ALAPLI
ALPU
AMASRA
AMASYA
AMMAN
AMSTERDAM
ANAMUR
ANKARA
ANTALYA
ARALIK
ARDAHAN
ARDESEN
ARPACAY
ARTVIN
ASKABAT
ASTANA
ATINA
AVANOS
AYDIN
BAFRA
BAGDAT
BAKU
BALA
BALIKESIR
BARTIN
BASCIFTLIK
BASKIL
BATMAN
BAYBURT
BAYKAN
BELGRAD
BERLIN
BEYPAZARI
BILECIK
BINGOL
BIRECIK
BISKEK
BITLIS
BODRUM
BOGAZLIYAN
BOLU
BONN
BOZCAADA
BRUKSEL
BUDAPESTE
BUKRES
BUNYAN
BURDUR
BURSA
CADIR LUNGA
CANAKKALE
CANKAYA
CANKIRI
CAYCUMA
CELIKHAN
CEMISGEZEK
CENEVRE
CERKES
CEYLANPINAR
CEZAYIR
CHICAGO
CICEKDAGI
CIFTELER
CORUM
CUBUK
CUKURCA
CUKURHISAR
CUMRA
DALAMAN
DENIZLI
DERINKUYU
DEVELI
DEVREK
DIVRIGI
DIYARBAKIR
DOGANSEHIR
DOGUBEYAZIT
DUSANBE
DUZCE
EDIRNE
ELAZIG
ELBISTAN
ELMADAG
ERBAA
EREGLI-KARADENIZ
EREGLI-KONYA
ERUH
ERZINCAN
ERZURUM
ESKISEHIR
ETIMESGUT
FETHIYE
FINIKE
FRANKFURT
G.MAGOSA
GAZIANTEP
GEMEREK
GENC
GEREDE
GIRESUN
GIRNE
GOKCEADA
GOLBASI
GOLKOY
GUDUL
GUMULCINE
GUMUSHACIKOY
GUMUSHANE
GUNYUZU
GURUN
GUZELYURT
HAKKARI
HATAY
HAYMANA
HELSINKI
HINIS
HOPA
IGDIR
ILGAZ
INEBOLU
ISKENDERUN
ISPARTA
ISTANBUL
IZMIR
K.MARAS
KABIL
KAGIZMAN
KAHIRE
KALECIK
KALE-MALATYA
KANBERRA
KANGAL
KARABUK
KARAKECILI
KARAMAN
KARAPINAR
KARS
KASTAMONU
KAYSERI
KAZAN
KEBAN
KELKIT
KERKUK
KESKIN
KIEV
KILIS
KIRCAALI
KIRIKKALE
KIRKLARELI
KIRSEHIR
KISINEV
KIZILCAHAMAM
KIZILTEPE
KOCAELI
KOLN
KOMRAT
KONYA
KOPENHAG
KOSTENCE
KOZAKLI
KULU
KUTAHYA
KUVEYT
LEFKOSA
LONDRA
MACKA
MADEN
MADRID
MALATYA
MALAZGIRT
MAMAK
MANISA
MARDIN
MARMARIS
MAZGIRT
MAZIDAGI
MEDINE
MEKKE
MELBOURNE
MERSIN
MERZIFON
MIHALICCIK
MILANO
MINSK
MONTREAL
MOSKOVA
MUCUR
MUGLA
MUNIH
MURADIYE
MUS
MUTKI
NALLIHAN
NEVSEHIR
NEWYORK
NIGDE
NIKSAR
NUSAYBIN
OF
OLTU
ORDU
ORTAKOY
OSLO
OSMANCIK
OSMANIYE
OTTAWA
PADGORICA
PALU
PARIS
PATNOS
PEKIN
PINARBASI
POLATLI
PRAG
PRISTINA
RIYAD
RIZE
ROMA
S.KOCHISAR
SAKARYA
SAM
SAMSUN
SANLIURFA
SARAYBOSNA
SARICAKAYA
SARIKAMIS
SARIZ
SARKISLA
SEBINKARAHISAR
SELANIK
SEMDINLI
SEYDISEHIR
SEYITGAZI
SIDNEY
SIIRT
SILIFKE
SINOP
SIRNAK
SIVAS
SIVEREK
SIVRIHISAR
SOFYA
SOLHAN
SORGUN
STOCKHOLM
SULUOVA
SUMNU
TAHRAN
TARAKLIJA
TASKENT
TEKIRDAG
TIFLIS
TIRAN
TOKAT
TOKYO
TOMARZA
TOSYA
TRABZON
TUNCELI
TURHAL
UNYE
URGUP
USAK
USKUP
VALKANES
VAN
VARSOVA
VIRANSEHIR
VIYANA
WASHINGTON
WELLINGTON
YALOVA
YAPRAKLI
YESILHISAR
YESILYURT
YOZGAT
ZENITSA
ZILE
ZONGULDAK
ZURIH
ANA SAYFA
GÜNDEM
EKONOMİ
POLİTİKA
DÜNYA
SPOR
YEREL
SAĞLIK
TEKNOLOJİ
YAŞAM
MEDYA
KİTAP
SİNEMA
SÖYLEŞİ
EĞİTİM
VAN - MEMUR-SEN-EĞİTİM BİR-SEN ERCİŞ ŞUBESİ'NDEN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ
05.09.2010 11:11
Tweet
Follow
VAN (İHA) - Van'ın Erciş ilçesinde Memur Sendikaları (MEMUR-SEN) - Eğitim Bir-Şen Erciş Şube Başkanlığı tarafından geleneksel iftar yemeği tertip edildi.
Düzenlenen iftar yemeğine, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Milletvekili Kerem Altun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Bilik, milli eğitim şube müdürleri ile sendikaya üye öğretmenler katıldı. Açılan iftarın ardında bir açıklama yapan Eğitim Bir-Sen Erciş Şube Başkanı Bünyamin Kara, sendika olarak üye çalışanlarının ortak hak ve çıkarlarını korumak adına mevcut hükümetle yaptıkları son anlaşmayla birlikte sıkıntıların büyük ölçüde giderdiklerini söyledi. Sendikalarının, genel misyonuna uygun olarak kendilerinin de taşrada çalışanlarının sosyal ve kültürel yönden imkanlar sunmaya gayret ettiklerini anlatan Kara, "Çağımızın en büyük ve en bulaşıcı hastalıkları nedir diye bana sorulacak olursanız, Türkiye'de en büyük hastalık yalnızlaşmadır. Ötekileşme öyle bir şey ki, bu hastalığın günümüzde tedavisi ne yazık ki mevcut değildir. Biz de bu amaçla sendika olarak, Yunus'un tabiriyle diyoruz ki, 'Gelin dostlar bir olalım' düsturuna uygun bir şekilde üyelerimizi bir yere toplamayı, onlarla kaynaşmayı hedeflemekteyiz. İftar yemeğimize icabet etmenizden ötürü başta sayın milletvekilim olmak üzere, herkese teşekkür ediyoruz" dedi.
AK Parti Van Milletvekili Kerem Altun ise kendisinin yemeğe eğitimci kimliğimle katıldığını söyledi. Milletvekilliği görevinden önce 30 yılını eğitimin her kademesinde görev yaparak geçirdiğini hatırlatan Altun, "Bir arkadaşınız olarak bugün ülkemizin hizmetinde siyasi arenada çalışarak görev yapıyoruz. Değerli öğretmenlerim, değerli eğitim yöneticilerim. İnsan kendisini bir eğitim camiası içersinde görünce duygulanmaması, heyecanlanmaması mümkün değildir. Hepinizin Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Bu mübarek ayın aziz milletimize ve tüm insanlığa huzur, barış getirmesini diliyorum. Bizleri bu iftar sofrasında buluşturan değerli Eğitim Bir-Sen yöneticilerine ve camiasına da ayrıca teşekkür ediyorum. Yöneticilik ve genel müdürlüğüm sırasında sizin camianızla çok yakından çalıştım. Bu güzide kuruluş mensuplarında farklı bir özeliğinin olduğunu keşfettim. Sendikal hareket, sendikacılık, sivil toplum örgütü olarak bir taraftan mensuplarının özlük haklarıyla ilgilenirken, öte taraftan mensubu olduğu milletin ve memleketin meselelerine karşı gösterdiği duruş ve duyarlılıktır. Kim görevini iyi yapıyorsa kendisine emanet edilen o çocukları adeta bir dantel gibi işleyebiliyorsa, heyecanını, bakış açısını, algısını yansıtabiliyorsa ama bunu tek tipçi insan anlayışı ile söylemek istemiyorum. Eğitimin perspektifiyle yetiştirebiliyorsa, yeteneklerine, kabiliyetlerine göre yetiştirebiliyorsa ne mutlu o insana. Onun için değerli kardeşlerim aramızda bu işe yeni başlayan kardeşlerimiz de var. Bir işe nasıl başlarsanız öyle bitirirsiniz. Önümüzdeki 12 Eylül günü bir toplumsal mesele olan siyasetle izah edemeyeceğim. Etmediğimiz toplumsal bir görev de göstereceğiniz duyarlılığa şimdiden teşekkür ediyorum. Çünkü ulusal mutabakat gerekiyor. Anayasanın da anlamı odur, toplumsal mutabakattır, bir sözleşmedir, bir ahitleşmedir. Bu ülkenin demokratları olarak bu ülkenin münevverleri olarak bu ülkenin birikimine sahip ve aydınları olarak, bu konuyu en iyi değerlendireceğinize olan inancımı belirtiyor, hepinize tekrar başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
(NÇ-ŞA-Y)
05.09.2010 11:07 TSİ
NNNN
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.
İLGİLİ HABERLER
Erzurum'da bıçak dehşeti
29.05.2012, 15:56
Limandaki kazaya jet soruşturma
29.05.2012, 13:29
Erzurum'da 2 kaza 2 ölü
29.05.2012, 11:23
Gazipaşa Belediyesi'ne haciz geldi
29.05.2012, 10:33
"Baca teknikerliği yeni bir meslek"
28.05.2012, 23:25
Karabük’te fırtına etkili oldu
28.05.2012, 19:44
Dikili'de sel
28.05.2012, 14:32
Bingöl'de kardeş kardeşi vurdu
28.05.2012, 12:49
Kayseri'de 5 kişi mantardan zehirlendi
28.05.2012, 11:46
Bursa'da plazada çıkan yangın korkuttu
28.05.2012, 10:13
Üzerine yıldırım düşen çoban öldü
27.05.2012, 20:31
Bursalı ressamın eserleri hayran bıraktı
27.05.2012, 15:56
Balık avı yasağına uyan yok
27.05.2012, 13:38
Adapazarı'nda şüpheli çanta alarmı
26.05.2012, 19:57
Adana'ya 83 milyon dolara çöp arıtma tesisi
26.05.2012, 15:25
Patnos'ta kan davası barışla bitti
26.05.2012, 14:11