Son Haberler
30.05.2012 Çarşamba 05:15
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

YAŞ öncesi Çankaya'da kritik görüşme
YAŞ öncesinde "Balyoz" davası kapsamında yakalama kararı verilen subayların durumu tartışılırken, Cumhurbaşkanı Gül ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker başbuğ Çankaya Köşkü'nde biraraya geldi. 31.07.2010 16:36

ntvmsnbc ve Ajanslar- Çalışmalarının bir bölümünü İstanbul'da gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, sabah saat 11.00 civarında Ankara'ya döndü. 

 

Cumhurbaşkanı Gül, ayağınını tozuyla Çankaya Köşkü'nde Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ ile biraraya geldi. 

 

İkili arasındaki görüşme, yaklaşık 1.5 saat sürdü. 

 

 

 

Aralarında halen görevde olan subbayların da bulunduğu 102 asker için yakalama kararı çıkmasının ardından Genelkurmay Başkanı Başbuğ, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile de biraraya gelmişti. 

 

Orgeneral Başbuğ’un yarın başlayacak Yüksek Askeri Şura'daki (YAŞ) atamaları da etkileyebilecek yakalama kararından duyduğu rahatsızlığı Erdoğan’a aktardığı bilgileri kamuoyuna yansımıştı. 

 

Cumhurbaşkanı Gül ve Başbuğ'un da “Balyoz” davası ve şura sürecini değerlendirdiği belirtiliyor. 

YORUMLARINIZ
İsim adres mahfuz. - 01.08.2010 00:44
Sitenize, tarafsız site diye yazmışsınız. Ama her tarafınızdan taraf akıyor. Keşke biraz mert olup ta tarafız diyebilseniz.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.
1