Son Haberler
30.05.2012 Çarşamba 03:52
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

YURTKUR'DAN ÖĞRENCİLERE TERMİNALDE DANIŞMANLIK HİZMETİ
01.09.2010 10:53
Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu çalışanları, öğrencileri otobüs terminalinde karşılayarak danışmanlık hizmeti verecek. ANKARA (ANKA) - Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu çalışanları, öğrencileri otobüs terminalinde karşılayarak danışmanlık hizmeti verecek.
Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) yaptığı yazılı açıklama ile fakülte, yüksekokul ve yurtlara kayıt için gelen öğrencileri Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu hakkında bilgilendirmek amacıyla "Danışma Masaları' kuracağını bildirdi.
YURTKUR, Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Antalya, Bolu, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Trabzon, Van, Zonguldak, Kocaeli ve Aksaray illerindeki şehirlerarası otobüs terminallerinde bugünden başlayarak 17 Eylül'e kadar "Danışma Masaları" kuracak. Kurum çalışanlarından seçilen rehberler, bu tarihler arasında otobüs terminallerinde öğrencileri bekleyecek.
"Danışma Masaları" uygulamasıyla, ailesinin bulunduğu şehirden ayrılarak, başka bir ilde öğrenime başlayacak gençlerin, geldikleri şehir, barınacakları yurt, burs/kredi hizmetleri ile ilgili izlenecek yol, imkanlar, hizmetler, ulaşım gibi konular hakkında bilgilendirilmesi amaçlanıyor.(ANKA)
(ÖZL/ÖMR)
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.