Son Haberler
30.05.2012 Çarşamba 05:31
USD 1,7570 EUR 2,3630 EUR/USD 1,3449 IMKB100   59737/%0,00
ISTANBUL Perşembe: 15°C/21°CCuma: 15°C/22°CCumartesi: 14°C/23°C

Havadurumu ayarlari

Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.

ZEHİR TACİRLERİ POLİSE TAKILDI
27.07.2010 10:17
İSTANBUL (İHA) - Ankara'dan İstanbul'da gelen şüpheli bir otomobili yakın takibe alan güvenlik güçleri, gece yarısı Beylikdüzü'nde araca düzenledikleri operasyonda valiz içine doldurulmuş 7 kilo 550 gram esrar ile bol miktarda kaçak tütün ele geçirdi. Ankara'dan temin ettikleri uyuşturucuyu İstanbul'a sevk etmek isteyen zehir taciri 3 zanlıdan 2'si olay yerinden kaçarken, 1 kişi gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, ihbar üzerine Ankara plakalı hususi bir otomobili gece boyunca takibe alan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Beylikdüzü Polis Merkezi ekipleri, sabaha karşı aracı durdurmak istedi. İddiaya göre içinde sürücüsü ile birlikte 3 kişi bulunan otomobil, güvenlik güçlerinin "dur" ihtarına karşılık kaçmaya başlayınca kovalamaca yaşandı. Kovalamaca sonucu şahısların içinde bulunduğu otomobil Beylikdüzü merkezde kıskaca alındı. Polislerin kurduğu barikatı gören zanlılar, aracı bırakıp
kaçmaya başladı. Kaçan zanlıların peşine düşen polisler, Muhammet R.İ. (29) isimli 1 kişiyi kısa sürede yakalarken, 2 zanlı ise gecenin karanlığından da faydalanarak kayıplara karıştı. Otomobilde yapılan incelemelerde valiz içine doldurulmuş, piyasa değeri 200 bin TL olan 7 kilo 550 gram esrar ve Hint keneviri ile bol miktarda kaçak tütün ele geçirdi.
Kaçan iki zanlı ile ilgili bölgede operasyon düzenleyen polis, faillerle ilgili soruşturma başlattı. Ankara'dan temin ettikleri uyuşturucuyu İstanbul'a taşıyan uyuşturucu kuryesi Muhammet R.İ.'nin, bugün hakim karşısına çıkarılması bekleniyor. Operasyon sırasında olayla ilgili olduğu öne sürülen iki firari sanık ile ilgili ise polisin yapmış olduğu arama çalışmalarının sürdüğü kaydedildi.
(SK-ÇK-Y)
27.07.2010 10:17:20 TSI
NNNN
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.