Son Haberler
30.05.2012 Çarşamba 05:41
Yerli Medya
Faydalı Linkler
Yabancı Medya
Eğlenceli Linkler
Reklam & Bilgi
Bize Ulaşın
HaberX English
RSS
HaberX Mobile
Favorilerime Ekle
Anasayfam Yap
HaberX 'te Ara
Haber Arşivi
USD
1,7570
EUR
2,3630
EUR/USD
1,3449
IMKB100
59737/%0,00
ISTANBUL
Perşembe: 15°C/21°C
Cuma: 15°C/22°C
Cumartesi: 14°C/23°C
Havadurumu ayarlari
Lutfen havadurumunu goruntulemek istediginiz sehri listeden seciniz.
ADANA
ADIYAMAN
AFSIN
AFYONKARAHISAR
AGRI
AKCADAG
AKCAKOCA
AKDAGMADENI
AKSARAY
AKSEHIR
ALANYA
ALAPLI
ALPU
AMASRA
AMASYA
AMMAN
AMSTERDAM
ANAMUR
ANKARA
ANTALYA
ARALIK
ARDAHAN
ARDESEN
ARPACAY
ARTVIN
ASKABAT
ASTANA
ATINA
AVANOS
AYDIN
BAFRA
BAGDAT
BAKU
BALA
BALIKESIR
BARTIN
BASCIFTLIK
BASKIL
BATMAN
BAYBURT
BAYKAN
BELGRAD
BERLIN
BEYPAZARI
BILECIK
BINGOL
BIRECIK
BISKEK
BITLIS
BODRUM
BOGAZLIYAN
BOLU
BONN
BOZCAADA
BRUKSEL
BUDAPESTE
BUKRES
BUNYAN
BURDUR
BURSA
CADIR LUNGA
CANAKKALE
CANKAYA
CANKIRI
CAYCUMA
CELIKHAN
CEMISGEZEK
CENEVRE
CERKES
CEYLANPINAR
CEZAYIR
CHICAGO
CICEKDAGI
CIFTELER
CORUM
CUBUK
CUKURCA
CUKURHISAR
CUMRA
DALAMAN
DENIZLI
DERINKUYU
DEVELI
DEVREK
DIVRIGI
DIYARBAKIR
DOGANSEHIR
DOGUBEYAZIT
DUSANBE
DUZCE
EDIRNE
ELAZIG
ELBISTAN
ELMADAG
ERBAA
EREGLI-KARADENIZ
EREGLI-KONYA
ERUH
ERZINCAN
ERZURUM
ESKISEHIR
ETIMESGUT
FETHIYE
FINIKE
FRANKFURT
G.MAGOSA
GAZIANTEP
GEMEREK
GENC
GEREDE
GIRESUN
GIRNE
GOKCEADA
GOLBASI
GOLKOY
GUDUL
GUMULCINE
GUMUSHACIKOY
GUMUSHANE
GUNYUZU
GURUN
GUZELYURT
HAKKARI
HATAY
HAYMANA
HELSINKI
HINIS
HOPA
IGDIR
ILGAZ
INEBOLU
ISKENDERUN
ISPARTA
ISTANBUL
IZMIR
K.MARAS
KABIL
KAGIZMAN
KAHIRE
KALECIK
KALE-MALATYA
KANBERRA
KANGAL
KARABUK
KARAKECILI
KARAMAN
KARAPINAR
KARS
KASTAMONU
KAYSERI
KAZAN
KEBAN
KELKIT
KERKUK
KESKIN
KIEV
KILIS
KIRCAALI
KIRIKKALE
KIRKLARELI
KIRSEHIR
KISINEV
KIZILCAHAMAM
KIZILTEPE
KOCAELI
KOLN
KOMRAT
KONYA
KOPENHAG
KOSTENCE
KOZAKLI
KULU
KUTAHYA
KUVEYT
LEFKOSA
LONDRA
MACKA
MADEN
MADRID
MALATYA
MALAZGIRT
MAMAK
MANISA
MARDIN
MARMARIS
MAZGIRT
MAZIDAGI
MEDINE
MEKKE
MELBOURNE
MERSIN
MERZIFON
MIHALICCIK
MILANO
MINSK
MONTREAL
MOSKOVA
MUCUR
MUGLA
MUNIH
MURADIYE
MUS
MUTKI
NALLIHAN
NEVSEHIR
NEWYORK
NIGDE
NIKSAR
NUSAYBIN
OF
OLTU
ORDU
ORTAKOY
OSLO
OSMANCIK
OSMANIYE
OTTAWA
PADGORICA
PALU
PARIS
PATNOS
PEKIN
PINARBASI
POLATLI
PRAG
PRISTINA
RIYAD
RIZE
ROMA
S.KOCHISAR
SAKARYA
SAM
SAMSUN
SANLIURFA
SARAYBOSNA
SARICAKAYA
SARIKAMIS
SARIZ
SARKISLA
SEBINKARAHISAR
SELANIK
SEMDINLI
SEYDISEHIR
SEYITGAZI
SIDNEY
SIIRT
SILIFKE
SINOP
SIRNAK
SIVAS
SIVEREK
SIVRIHISAR
SOFYA
SOLHAN
SORGUN
STOCKHOLM
SULUOVA
SUMNU
TAHRAN
TARAKLIJA
TASKENT
TEKIRDAG
TIFLIS
TIRAN
TOKAT
TOKYO
TOMARZA
TOSYA
TRABZON
TUNCELI
TURHAL
UNYE
URGUP
USAK
USKUP
VALKANES
VAN
VARSOVA
VIRANSEHIR
VIYANA
WASHINGTON
WELLINGTON
YALOVA
YAPRAKLI
YESILHISAR
YESILYURT
YOZGAT
ZENITSA
ZILE
ZONGULDAK
ZURIH
ANA SAYFA
GÜNDEM
EKONOMİ
POLİTİKA
DÜNYA
SPOR
YEREL
SAĞLIK
TEKNOLOJİ
YAŞAM
MEDYA
KİTAP
SİNEMA
SÖYLEŞİ
EĞİTİM
ZONGULDAK - AK PARTİ’DEN KOZLU BELEDİYE BAŞKANI ALİ BEKTAŞ’A İFTAR
28.08.2010 13:44
Tweet
Follow
ZONGULDAK (İHA) - Ak Parti Kozlu Belde Teşkilatı tarafından yaklaşık 10 gün önce partiye katılan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve belediye meclis üyelerine iftar yemeği verdi.
Öküşne Restoran’da verilen iftar yemeğine Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı, Kozlu Belde Teşkilatı Başkanı Şevket Akman, belde teşkilatı yöneticileri, Ak Partili belediye meclis üyeleri, yaklaşık 10 gün önce partiye geçen Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve belediye meclis üyeleri katıldı.
İftar yemeğinin ardından konuşan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, yaptığı açıklamada her yıl meclisin tatile girmesinin ardından hakla kucaklaşmaları yaptıklarını kaydetti. Bu seneki gezilerin farklı yönünün ise referandum olduğunu belirten Türkmen, “Her sene olduğu gibi meclis tatile girince halkımızla kucaklaşırız. Bu sene bir farklılıkta anayasa değişiklik paketi için referandum yapılacak olmasıdır. Halkımızla gittiğimiz yerde Anayasa değişiklik paketi ile ilgili sohbet ediyor, değişiklik paketini anlatıyoruz. Ayrıca yöre insanlarımızın sorunlarını dinliyor, çözebileceklerimize çözüm üretiyoruz. Ülkede olduğu gibi ilimizin de en ücra köşesinde bile anayasa değişiklik paketini anlatmaya çalışıyoruz. Bu vesile ile tüm halkımızın da Ramazan ayını tebrik ediyorum” dedi.
Kozlu Belde Başkanı Şevket Akman, belde halkının ramazan ayını kutlarken, iftara katılan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve belediye meclis üyelerine teşekkür etti.
‘EVET’ ÇAĞRISI
Referandum nedeniyle yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten Başkan Akman, “12 Eylül Referandumu öncesinde anayasa değişiklik paketini anlatma çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor. Referandum da evet oylarının sandıkları patlatması için sıcak, gece ve gündüz demeden çalışıyoruz. Referandum günü ‘Evet’ oylarının en az yüzde 55-60 oranında çıkacağını şimdiden taahhüt edebilirim. Anayasa değişiklik paketini tanıtan broşürler de dağıtıyoruz. Bu anayasa değişiklik paketini biraz olsun bilen okuyanın, oyunu ‘Evet’ten yana kullanmaması için hiçbir sebep göremiyoruz” diye konuştu.
İftar yemeğini düzenleyen Ak Parti belde teşkilatına teşekkür eden Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş da, “İnsanları mutlu ve huzurlu eden böyle günlerde ve gerektiğinde sergilenebilen dayanışmalardır. Ben yaklaşık 1 hafta-10 gün önce Ak parti ailesine dahil oldum ama birlikte, örgütsel olarak hareket etmeyi ve yaşamayı burada gördüm. Her şeyden önce bu aile içerisindeki insanlar birbirlerine inanıyor ve güveniyorlar. Kendi içerisinde huzurlu olanlar, içerisindeki huzuru dışarıya yansıtabilirler” dedi.
Bağımsız belediye meclis üyelerinin de kendisi ile birlikte Ak Parti’ye katılması ile Kozlu Belediyesi’nin meclis üyesi sayısı 15’i bulduğunu hatırlatan Başkan Bektaş, şöyle devam etti:
“Kozlu belediyesinde iktidarın da desteğiyle çok daha iyi şeyler yapılacağına inanıyorum. İç kavgalardan uzak, belde, bölge ekonomisi için birlikte hareket edebilen yapımız oluştu. Ben, şahsım adına bir şey istemiyorum. Kozlu insanı, belde halkımız ne yapılmasını istiyorsa, onu yapmaya çalışacağız. Kamu kurum ve kuruluşların Kozlu beldesi ile entegre olması gibi beldenin geleceği için önemli olan olmazsa olmazlar var. Bunun gibi olmazsa olmazların yapılması mücadelesini vererek, beldeyi AB kenti haline dönüştüreceğiz.”
“MİLLETVEKİLLİĞİ’NE ADAY DEĞİLİM”
Ak Partiye katılmasının en önemli sebeplerinden birinin, ülke ve bölge ekonomisinin iktidar değişikliğini kaldıramayacağına inanmak olduğunu belirten Belediye Başkanı Bektaş 10-15 yıl boyunca milletvekilliğine aday olmayacağını açıkladı.
Ak Parti’ye geçerek, kafasında hiçbir plan yada hesapların bulunmadığın vurgulayan Bektaş, “Daha öncesinde istikrarsızlığı sıkıntılarını çok yaşadık. Artık bu ve benzer sıkıntıları yaşamak istemediğimizedir. Kesinlikle şahsi bir menfaatim yoktur. Olamaz da. Ama samimi bir şekilde böyle düşünmeme ve kafamın içerisinden geçen başka bir düşünce yada niyet olmamasına rağmen kimseyi inandıramıyorum. Ben belediye başkanlığından başka hiçbir göreve talip değilim. Milletvekili adayı da değilim. Kafamda böyle bir düşünce yada plan yok. Adam gibi belediye başkanlığı görevini yapalım, ondan sonra bir üst makamı düşünebilirsin. Adam gibi çalışırsak, ancak 10-15 yıl sonra milletvekili adayı olabilirim” dedi.
Konuşmaların ardından Ak Parti Kozlu Belde Teşkilatı Siyasi İşler Başkanı Zafer Demir’in ofisine giden Milletvekili Türkmen, Başkan Bektaş ve beraberindekiler, Tuğlaharmanı Camii’nde birlikte kıldıkları teravih namazının ardından ise bir kahvede ise halka anayasa değişiklik paketini anlattı. Anayasa Değişiklik Paketi’nin 26 maddesinden 24’nü tüm siyasi partilerin de beğendiğini belirten Milletvekili Türkmen sadece 2 maddenin eleştirildiğini kaydetti. Yapılan bu iki düzenlemede ise sadece ‘Ak Parti, kendi anayasasını ve hukukunu düzenlemek istiyor’ yönünde eleştirilerin olduğunu hatırlatan Milletvekili Türkmen, “Biz üstünlerin hukukunu değil, hukukun üstünlüğünü yapmaya çalışıyoruz. Daha önce meclisin aldığı kararlar bile anayasa mahkemesinde 11 kişi tarafından bozulabildi, yada iptal edilebildi. Üst mahkemeler sadece siyasete değil, alt mahkemelere bile baskı yapıyor. Alt mahkemelerin hiç biri de üst mahkemelerden memnun değil. Bu üst mahkemeler siyasallaşmış. Bu siyasal yapının sonlandırılmasını istiyoruz. Sadece darbe ile ilgili 15. maddesinin hala daha kaldırılmamış olması ülkemiz adına çok büyük ayıptır. Bunun için bile bu referandum oylamasını seçimden sonraya atamazdık. Ayrıca biz bu yasayı seçimden sonra da getirsek, genel ve yerel seçimlerde ise seçmenlere ne cevap verirdik. Sizler, “Önemli bir güçle sizi iktidar yaptık. Bu sorunları çözemediniz, bizden nasıl oy istiyorsunuz? Yapamadığınız, beceremediğiniz bir şey varsa neden bize gelmediniz? Bu milletin de, devletinde sahibi bizleriz” derseniz, biz cevap verebilir miydik? Bunun için bu anayasa değişiklik paketi sizlerin, karar da sizlerin olacak. Siz ne derseniz, bizim başımızın üstünde yeri var. ‘Hayır’ da derseniz, bizim başımızın tacı, ‘evet’ de derseniz bizim başımızın tacıdır” diyerek konuştu.
Milletvekili Türkmen ve Ali Bektaş, Tuğlaharmanı Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgisini gördü. Mahallelinin sorularına cevap veren Milletvekili Türkmen ve Başkan Bektaş, halkın sorunlarını da dinledi. Tuğlaharmanı Mahallesi’nin yanı sıra 19 Mayıs, Askeritepe, Sondurak Mahalleri’ni de gezen Milletvekili Türkmen ve Başkan Bektaş, evet için halktan destek istedi.
(OA-OA-Y)
28.08.2010 13:40 TSİ
NNNN
YORUMLARINIZ
Henüz bir yorum yapılmamış.
Bu sayfaya yorum yazarak tarihe not düşün.
İLGİLİ HABERLER
Erzurum'da bıçak dehşeti
29.05.2012, 15:56
Limandaki kazaya jet soruşturma
29.05.2012, 13:29
Erzurum'da 2 kaza 2 ölü
29.05.2012, 11:23
Gazipaşa Belediyesi'ne haciz geldi
29.05.2012, 10:33
"Baca teknikerliği yeni bir meslek"
28.05.2012, 23:25
Karabük’te fırtına etkili oldu
28.05.2012, 19:44
Dikili'de sel
28.05.2012, 14:32
Bingöl'de kardeş kardeşi vurdu
28.05.2012, 12:49
Kayseri'de 5 kişi mantardan zehirlendi
28.05.2012, 11:46
Bursa'da plazada çıkan yangın korkuttu
28.05.2012, 10:13
Üzerine yıldırım düşen çoban öldü
27.05.2012, 20:31
Bursalı ressamın eserleri hayran bıraktı
27.05.2012, 15:56
Balık avı yasağına uyan yok
27.05.2012, 13:38
Adapazarı'nda şüpheli çanta alarmı
26.05.2012, 19:57
Adana'ya 83 milyon dolara çöp arıtma tesisi
26.05.2012, 15:25
Patnos'ta kan davası barışla bitti
26.05.2012, 14:11