SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa » Gündem » Jandarma’dan ‘Akbelen’ açıklaması!

Jandarma’dan ‘Akbelen’ açıklaması!

Muğla'nın Milas ilçesi İkizköy Mahallesi'nde meydana gelen olaylara yönelik Jandarma Genel Komutanlığı'ndan yazılı açıklama yapıldı. Jandamra iki çalışanın açığa alındığını, Milletvekili Mahmut Tanal'a ise hata duyurusunda bulunulduğunu duyurdu.

Yayınlanma:
Güncellenme:
Jandarma’dan ‘Akbelen’ açıklaması!

ANKARA (İGFA) – Jandarma Genel Komutanlığı, Akbelen’deki olaylarla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, “Milletvekili Mahmut Tanal’ın tahrik edici ve etik olmayan davranışları karşısında; misyon yerinden buyruk ve talimatlara alışılmamış olarak uzaklaşan iki jandarma işçisi açığa alınmıştır” denildi.

Yazılı açıklamada şu sözlere yer verildi:

“Orman Bölge Müdürlüğünce gerçekleştirilen saha çalışmalarını ve hukuka uygun olarak alınan önleyici önlemleri engellemek ve provoke etmek isteyen, kolluk kuvvetlerine saldıran ve direnen 40 provokatör ve aksiyoncu şahıs Milas Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla gözaltına alınmış olup şüphelilerin isimli süreçleri devam etmektedir.

Milletvekili Mahmut Tanal’ın tahrik edici ve etik olmayan davranışları karşısında; vazife yerinden buyruk ve talimatlara karşıt olarak uzaklaşan iki jandarma çalışanı açığa alınmıştır. Kahraman Türk Jandarmasına karşı sarf etmiş olduğu mesnetsiz ve hakaret içeren telaffuzlarından ötürü Milletvekili Mahmut Tanal hakkında isimli mercilere kabahat duyurusunda bulunulmuş olup tüzel süreç kararlılıkla takip edilecektir”.

İlgili Haberler