SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

İşgalci İsrail’den Gazze’ye Çağrı! Güneye Gitmelerini İstediler

21 gündür abluka ve bombardıman altında olan Gazze için İsrail, bu gece yarısından itibaren kara operasyonlarını genişletiyor. İsrail Ordu Sözcüsü Hagari hastanelerde dahil olmak üzere Gazze'nin kuzeyindeki sivillerin güneye gitmesi çağrısında bulundu.

Yayınlanma:
ABONE OL

İsrail, Gazze‘ye yönelik kara operasyonlarını bu geceden itibaren genişletiyor. İsrail Ordu Sözcüsü Hagari, hastaneler dahil olmak üzere Gazze’nin kuzeyindeki ve şehir merkezindeki sivillerin Gazze vadisinin güneyine gitmesi çağrısında bulundu.

İsrail ile Hamas arasında 7 Ekim tarihinde başlayan çatışmaların ardından İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları 21. Gününde de sürüyor. or. Kara harekatı için bir süredir tanklarını ve piyadelerini hazır bekleten İsrail, bu gece itibarıyla kara operasyonlarını daha da genişletiyor.

Hagari, hastaneler dahil Gazze’nin kuzeyindeki ve şehir merkezindeki sivillerin Gazze vadisinin güneyine gitmesini isterken Gazze ile tüm iletişiminde kesildiği belirtildi. Filistin telekomünikasyon şirketi “Jawwal”, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Gazze’deki tüm telefon ve internet hizmetlerinin sona erdiğini duyurdu. Paylaşımda, İsrail’in düzenlediği yoğun bombardıman nedeniyle bölgedeki altyapının zarar gördüğü ve “Gazze’nin dünya ile bağlantısının kesildiği” ifade edildi.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler